svi su na suncu

Zagrebačka špica opet je oživjela: Modno zabljesnula Mirela Holy, a najviše pogleda privlačili supružnici Raspudić

06.06.2020 u 15:21

Bionic
Reading

Život se vratio u 'normalu', a kava na špici ponovno je 'in'. Terase kafića u centru grada danas su bile nešto popunjenije nego prethodnih dana, no ipak ni blizu onome kako je to nekad izgledalo na Cvjetnom trgu no kao u starim vremenima, mogla su vidjeti i neka poznata lica

Nakon skoro dva mjeseca boravka u karanteni, sve se polako vraća na staro, ali s malo drugačijim pravilima koja još uvijek učimo prihvaćati. Mnogi su polako izašli iz svojih domova i s veseljem prošetali centrom grada i sjeli u udobne stolce omiljenih barova.

Subotnju špicu ne propušta Mirela Holy. Ove subote prošetala je u svom jedinstvenom, neobičnom i ekstravagantnom izdanju. U svojoj omiljenoj, crnoj boji - kaftanu ispod kojeg je odjenula suknju i body, a preko ramena je prebacila torbu talijanskog dizajnera s kojom se počastila prije godinu dana. Kreaciju je radila njezina krojačica prema Mirelinom nacrtu. 'Subotom se uvijek se nađem s prijateljicom u subotu, gušt da relaksiramo od radnog tjedna', ispričala je za tportal.

Inače, Holy je dugo maštala o karijeri modne dizajnerice (diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu) i odavno zaključila da njezin izričaj nije ono što želi većina te se nije se željela prilagođavati ostalima. Kreiranju odjevnih komada posvećuje se kad uhvati slobodnog vremena.

Špicom su prodefilirale i glumice Anica Kovačević te Ankica Dobrić obje u haljina cvjetnog uzorka koje su iskombinirale s čizmama. Dok se Ankica Dobrić odlučila za trendi gležnjače u boji vina od brušene kože, njezina mlađa kolegica odlučila se za kožne čizme s visokom petom koje nje uparila s kožnom jaknom iste, smeđe boje.

Nedavno su filozofkinja, bioetičarka i nekadašnja zvijezda 'Petog dana' Marija Selak Raspudić i njezin suprug, politički analitičar Nino Raspudić najavili su kako ulaze u politiku. Upravo im je ta emisija donijela ljubav jer su se tamo upoznali i zaljubili. Poznati supružnici vikend su iskoristili za zajedničko pojavljivanje u gradu i privukli najviše pogleda na špici. Nasmijani i modno usklađeni, Raspudići ne odvajaju se od šestomjesečne kćerkice Danice. Dok je Nino gurao dječja kolica, Marija je svoju malenu nosila u naručju.

  • +9
Poznati na špici Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić