Sam i Aaron Taylor-Johnson

Zafrkavaju ih zbog razlike u godinama, ali stiže objašnjenje: 'Ljubav pobjeđuje sve'

11.04.2024 u 06:08

Bionic
Reading

Ona je redateljica, a on 24 godine mlađi glumac kojeg nazivaju novim Bondom. Sada su u fokusu zbog glumačkih prilika koje mu se otvaraju, a njihova razlika u godinama tema je mnogih razgovora

'Morate shvatiti da sam ono što je većina ljudi radila u dvadesetima radio kada sam imao 13', rekao je holivudski glumac Aaron Taylor-Johnson komentirajući odluku da se oženi u 23. godini. Zaljubio se na setu 2009. godine, kad je imao tek 18 godina, i to u redateljicu filma.

Spojili su se na setu filma 'Nowhere Boy', a nakon tri godine ljubavi vjenčali su se i donijeli odluku da će svojem prezimenu dodati prezime partnera te su sada poznati kao power couple: Sam Taylor-Johnson i Aaron Taylor-Johnson!

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Između njih su 24 godine razlike, a redateljica čije se mnoge privatne, ali i poslovne odluke propitkuju odlučila je progovoriti o tome.

  • +6
Sam i Aaron Taylor-Johnson Izvor: Profimedia / Autor: IAN WEST / PA IMAGES / STILLMOVING FOR STUDIOCANAL/SHUT / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Svjesna da je mnogima to neshvatljivo, rekla je da ne razumije zašto je to još uvijek velika stvar.

'Da sam na trenutak bila cinična, ne bi upalilo. Da sam išta ispitivala, nikad ne bi uspjelo. Prilično sam instinktivna i tako sam krenula u sve u životu. Uvijek kažem: 'Ovo se čini nevjerojatno', odmah skočim i doživim to iskustvo, bilo dobro ili loše. Duboko vjerujem da srce nadjačava sve. Ljubav pobjeđuje sve', rekla je poznata redateljica.

Sam i Aaron dobili su dvije kćeri, Wylde i Romy Hero, a glumac je postao i očuh redateljičine djece iz njezina prethodnog braka s Jayem Joplingom.

'Znao sam da ću imati veliku obitelj. Znao sam da ću biti mladi otac. Znao sam da ću imati mnogo djece', komentirao je jednom prilikom.

  • +3
Aaron Taylor-Johnson Izvor: EPA / Autor: URS FLUEELER