nova veza

Za sve je kriva bivša: Je li se Irina Shayk umiješala u odnos Gigi i Bradleyja Coopera?

12.10.2023 u 10:58

Bionic
Reading

Svi su mislili da Bradley još uvijek želi voljenu Irinu Shayk, a da Gigi radi na tajnoj vezi s Leom DiCaprijom, ali oni su nas iznenadili - zajedno! Šuškanja o novoj ljubavi između Gigi i poznatog glumca sve su glasnija, a navodno ih je upoznala baš fatalna Irina

I dok smo ovog ljeta bili uvjereni da se bliži pomirenje Irine Shayk i Bradleyja Coopera, čini se da smo bili navedeni na krivi trag. Strani mediji raspisali su se o novoj vezi atraktivnog glumca i američke manekenke Gigi Hadid, a čini se da se druže već neko vrijeme.

28-godišnja manekenka i 20 godina stariji glumac večerali su prije nekoliko dana u poznatom talijanskom restoranu u New Yorku, a iz restorana su otišli zajedno u istom vozilu.

Međutim, Cooper i Hadid znaju se već više godina, no dosad su druženja bila tek prijateljska.

'Gigi je upoznala Bradleyja preko Irine Shayk i njihovih zajedničkih prijatelja u industriji. Gigi i Irina bile su bliske tijekom godina dok su radile zajedno, a Gigi i Bradley su se družili i prije, ali uvijek je bilo prijateljski u društvenim okruženjima', otkrio je izvor za PageSix.

Gigi i Irina bile su i jesu jedne od najutjecajnijih manekenki današnjice, a zajedno su nosile nekoliko revija te se pojavljivale na brojnim istim zabavama.

i dalje je s bivšim

Irina Shayk i Bradley Cooper uživaju na odmoru, a svi se pitaju jesu li ponovo skupa

Pogledaj galeriju

Izvor je otkrio da su se Gigi i Bradley zbližili u temama odgoja i roditeljstva, a onda ju je glumac odlučio pozvati na spoj.

Atraktivna manekenka i voditeljica druge sezone 'Next In Fashion' ima 3-godišnju kći Khai s bivšim Zaynom Malikom, dok je Cooperova Lea De Seine već 6-godišnja djevojčica. Djevojčice nisu eksponirane u medijima, a njihov izgled otkrivaju tek paparazzi fotografije.

Gigi se donedavno povezivalo s holivudskom zvijezdom Leonardom DiCaprijem, no izvori upućeni u njihov odnos tvrdili su da je riječ o prijateljstvu, iako je manekenka upoznala njegove roditelje. Ipak, čini se da mlada majka nema plan uskoro ulaziti u ozbiljnu vezu, no, kao što znamo, ljubav ne pita za vrijeme ni mjesto.

Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia