miu miu efekt

Udobne, elegantne i čine noge duljima: Ove sandale s razlogom sada žele baš svi

09.10.2023 u 20:16

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Brend Miu Miu je već nekoliko puta dokazao da diktira trendove, a sada ima nove sandale čija popularnost raste obećavajući dostizanje kultnog statusa, kradući pritom srca influencerica i slavnih osoba

Otkako je Miuccia Prada angažirala Rafa Simonsa kao kokreativnog direktora u Pradi, mogla je više pažnje posvetiti onome što se oduvijek smatralo Pradinom mlađom linijom - brendu Miu Miu. Od tada ono što Miu Miu predstavi redom postaje predmetom žudnje i zavlada modnom scenom.

Brend kojem je gotovo nemoguće proizvesti proizvod koji ne dostiže it status u novoj kolekciji pokazao je niz šarmantnih dizajna. A posljednjih tjedana veliku pažnju privlači doista upečatljiv model – elegantne slingback sandale s efektnim kopčama - te se tiho ušuljao u ormare najotmjenijih pripadnica modne scene.

Ove elegantne sandale nadovezuju se na rastući trend kitten potpetica, a koji se pojavio nakon što je modna garnitura cipele vrtoglavo visokih potpetica završetkom pandemije zamijenila ravnim modelima. Uočene tijekom milanskog Tjedna mode, ove sandale našle su se na listi želja gotovo svake zaljubljenice u modu i trendseterice.

Već, sasvim očekivano, nadahnuvši mnoštvo high street iteracija, slingback sandale s remenčićima Miu Miu osvajaju udobnom visinom potpetica, elegantnim remenom preko pete i trendi špic vrhom.

Uočen nedavno i na nogama Gigi Hadid, stilski dotjeran model brzo osvaja pripadnice modnih krugova predstavljajući puno više od tek lijepih sandala. Uostalom, efektno pozicioniranje triju remenčića čini noge duljima.

  • +6
Sandale s remenčićem Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo