nevjerojatan podatak

Za svaki post na Instagramu slavna pjevačica zaradi milijun dolara

05.04.2017 u 19:39

Bionic
Reading

Objavom svoje trudnoće na Instagramu u veljači ove godine Beyoncé Knowles zasjela je na tron najutjecajnije osobe na toj društvenoj mreži jer je čak 10,8 milijuna obožavatelja lajkalo njezinu fotografiju. Stručnjaci su došli do podatka da slavna pjevačica za svoje objave na račun dobiva nevjerojatne iznose

Jedna je od najpoznatijih pjevačica današnjice, a sada je dobila još jednu titulu - onu najutjecajnije slavne osobe na Instagramu. Naime, prema objavi stručnjaka iz D'Marie Analyticsa, svaki post koji Beyoncé Knowles objavi na svom službenom profilu na Instagramu donosi joj na račun nevjerojatnih milijun dolara, a neki čak i više.

Istraživanje je rađeno na temelju brojki koje uključuju followere, klikove i mnoge druge segmente. Koliko je Beyoncé utjecajna, pokazalo se u veljači, kada je objavila da sa suprugom Jay-Z-jem očekuje blizance, i to upravo na Instagramu. Pjevačica je objavu stavila uz svoju fotografiju na kojoj pozira gola i ne može se ne primijetiti trudnički trbuh. U kratkom vremenu ta je objava dobila najviše lajkova u povijesti jer ju je od 98 milijuna pratitelja lajkalo čak njih 10,8 milijuna.