NJEGOV POROK

Za novu ulogu morao se udebljati, a onda je pretjerao: Mel Gibson dobio zabranu - sladoled i slatkiši za njega su na 'crnoj listi'

23.12.2020 u 10:01

Bionic
Reading

U novom filmu ‘Fatman’ Mel Gibson dobio je ulogu netipičnog blagdanskog djedice koji umjesto darova u svojoj ruci uglavnom ima oružje. Ova crna komedija dala mu je priliku da nakupi nekoliko kilograma, što je itekako iskoristio, no na koncu je u svemu pretjerao

Već nekoliko godina Mela Gibsona gledamo u nezavidnoj formi, s viškom kilograma i daleko od holivudskog sjaja koji je imao na samo početku svoje karijere, posebice u zlatnim danima kada je snimao ‘Hrabro srce’.

Ovih dana njegov se fizički izgled, ali i zdravstvena slika posebno provlači kroz medije, a sve zbog novog filma u kojem igra debeljuškastog djedicu. Iako produkcija od njega nije zahtijevala neke značajnije promjene, već tek nekoliko kilograma viška, Gibson si je dao oduška.

  • +4
Mel Gibson Izvor: Profimedia / Autor: Saban Films / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

‘Neumjeren sam, poprilična sam svinja’, kazao je na konferenciji za medije 64-godišnji glumac, kojeg u novom filmu pratimo kao naoružanog djedicu. Redatelji Eshom i Ian Nelms zabrinuli su se za zdravlje svog glavnog junaka te ga upozorili da je pretjerao, a potom mu zabranili konzumaciju slatkiša i sladoleda u kojima je pretjerivao.

Sam Gibson inzistirao je na svom gomilanju kilograma, dok su mu redateljska braća istaknula da to nije prioritet za film. 'Upitao sam ih ponosno i s veseljem znači li moja nova uloga priliku da konzumiram više sladoleda, a oni su mi rekli da to što igram debeljuškastog djedicu nije razlog da uništim svoje zdravlje’, pojasnio je holivudski velikan.