LJUBAV NE POZNAJE GRANICE

Mel Gibson i njegova 34 godine mlađa partnerica uživaju u Malibuu nakon što je glumac prebolio koronavirus

21.08.2020 u 09:54

Bionic
Reading

Legendarni glumac i producent u travnju je završio u bolnici nakon što je otkriveno da je zaražen koronavirusom, ali danas Mel Gibson pokazuje da se dobro opravio. Sa svojom je dugogodišnjom mlađahnom partnericom viđen u omiljenom okupljalištu bogatih i slavnih

Paparazzi fotografi ulovili su Mela Gibsona u opuštenoj šetnji Malibuom do bara na plaži koji je već godinama mjesto okupljališta bogatih i slavnih.

Ovaj 65-godišnjak pokazao je pritom svima kako se dobro oporavio nakon što mu je krajem travnja dijagnosticiran koronavirus te je tjedan dana proveo u bolnici, a potom neko vrijeme bio u samoizolaciji. Zvijezda brojnih holivudskih uspješnica nije se u šetnji libio pokazati koliko je vezan za svoju 34 godine mlađu partnericu Rosalind Ross.

Mel Gibson i Rosalind Ross Izvor: Profimedia / Autor: BENS / Wagner AZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par je zajedno već šest godina, a 2017. dobili su sina Larsa. Gibsonu je to deveto dijete, a mladoj Rosalind prvo. Vitka brineta, poput svog odabranika, za opušten je dan uz more odabrala vrlo casual stajling. Odjenula je lagane crne hlače nalik trenirci te široku maslinastu majicu.

Partneri su se uskladili šiltericama na glavi. Iako nikada nije bio prepričljiv o svojoj novoj ljubavi i velikoj dobnoj razlici među njima, Gibson je jednom prilikom sve ušutkao rečenicom: 'Nitko sam ne odlučuje u koga će se zaljubiti i tko će se ušetati u njegov život.'