popularni glumac

Mel Gibson otkrio kako je smršavio 14 kilograma u samo osam tjedana

09.10.2018 u 10:26

Bionic
Reading

Holivudski glumac posljednjih je godina zapustio svoj izgled pa smo svjedočili njegovom nevjerojatnom fizičkom stanju. Natukao je previše kilograma, prestao trenirati, pustio bradu, a uz sve to došli su i zdravstveni problemi. Mel Gibson sada je doživio pravu transformaciju, a otkrio je i kako

Mnogi ljubitelji njegova lika i djela ostali su u šoku kada se prije nekoliko mjeseci pojavio u javnosti neprepoznatljiv. Početkom godine Mel Gibson snimljen je na izlazu iz supermarketa u društvu svoje 35-godina mlađe partnerice Rosalinde Ross s kojom dijeli sina Larsa Gerarda.

Brzo je postao tema svjetskih tabloida koji su komentirali njegov vidno zapušteniji look, a do izražaja je posebno došao velik trbuh, kojeg slavni glumac nikada prije nije imao. Ipak, trenutačno gledamo njegovu transformaciju, a sve zahvaljujući jednoj stručnjakinji koja očigledno jako dobro zna svoj posao.

  • +11
Mel Gibson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, Gibson je krajem kolovoza stigao u Australiju, kako bi pronašao idealne lokacije za snimanje svog novog filma. Tijekom jedne neslužbene večere u restoranu u Sydneyju, do njega je došetala Samantha Jackson, nutricionistica i pobornica zdravog života. Jackson je tada rekla da mu može pomoći i suradnja je odmah krenula.

Mel Gibson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Čuli smo se svakodnevno i to po mnogo puta. Izmijenili bi i preko 30 poruka, a par puta na tjedan smo razgovarali preko Face Timea. Mel je oduševljen što je izgubio čak 27 centimetara u struku', rekla je za strane medije poznata nutricionistica, koja je dovela u red zapuštenu holivudsku zvijezdu.

O svojoj promjeni za jedan je magazin progovorio i sam glumac kazavši: 'Bojao sam se činjenice da ne mogu ništa promijeniti. Sada stanem u svu svoju staru odjeću i leđa me više ne bole. Puno bolje spavam. Sve ovo bilo je pravo čudo. Osjećam se jako dobro i zdravo.'

Zatim je otkrio da je jeo mnogo češće, ali bolje i kvalitetnije te unosio proteinski napitak nakon gotovo svakog obroka. Uz to je jasno počeo i vježbati. Gibson je kazao i što je najčešće jeo kako bi smršavio.

Doručak: omlet s rajčicama i sirom, nakon toga slijedi proteinski shake

Ručak: piletina na žaru, šparoge, brokula, grašak i batat, pa ponovno proteinski shake

Večera: pečeni losos, kuhani krumpir i zelena salata

Držeći se striktnih uputa, 62-godišnjak je u svega osam tjedana izgubio 14 kilograma.