idila na moru

Za nju ljeto još nije gotovo: Nataša Janjić Medančić ne skriva koliko uživa u najljepšim obiteljskim trenutcima

07.09.2020 u 16:58

Bionic
Reading

Domaća glumica krajem srpnja na svijet je donijela svoje drugo dijete, djevojčicu Kaju koju su, uz mamu, jedva dočekali tata, ortoped Nenad Medančić i godinu i pol stariji brat Toni. Sretna obitelj još uvijek uživa u ljetnim radostima s kojima se Nataša Janjić Medančić redovito hvali na društvenim mrežama

Budući da su mama i kći u rodilištu provele punih 35 dana, četveročlana obitelj sada zasluženo uživa u Istri na odmoru. Nataša Janjić Medančić skoro svaki dan otkriva kako izgleda njezina svakodnevica s dvoje male djece. 'Pokušaj izlaska na kavu s dvoje male djece nije rezultirao mirnom kavom, ali su nam zato uspjele fotke', napisala je kraj najnovije objavljene fotografije.

Glumica je prije toga poručila kako ona i njezina obitelj kasne s ljetovanjem i pokazala kako uživa sa svojim mališanima u bazenu. Ranije je ispričala koliko se veselila povratku kući nakon 35 dana koje je provela u bolnici te otkrila kako joj je uz brigu i neizvjesnost i preuranjeni porođaj, najteže pala duga odvojenost od prvog djeteta i supruga koji je zbog pandemije i epidemioloških mjera nisu smjeli posjećivati.

'Sada je svaka sekunda ispunjena, a osjećaj koji još ne mogu odbaciti je i vječna dilema zakidam li ijedno od njih dvoje i koliko sam doista prisutna kad sam posvećena. Pogotovo uz svu neispavanost koja prati ove prve tjedne i mjesece. Ja se kao jedinica prvi put susrećem i s osjećajem da se ljubav tako magično podijeli na dva bića, a trudim se da, s obzirom na fazu u kojoj se nalazi, svakome od njih dvoje pružam najviše i upravo ono što mu treba. Uz sav taj emotivni pritisak, zapljusnu me redovito u danu i valovi sreće kad ih pogledamo i shvatimo što imamo', izjavila je glumica za Roditelji.hr.