uz dirljivu fotografiju

Nataša Janjić Medančić o čarima majčinstva: 'Mi smo noćas cijelu noć partijali. Bez distance'

18.08.2020 u 11:11

Bionic
Reading

Za vrijeme druge trudnoće glumica je hrabro proživjela pojavu koronavirusa, potres u Zagrebu koji joj je oštetio stan i preseljenje, renovaciju stana. No, uza sve to uspjela je i uživati, ostati pozitivna i pod kraj srpnja dočekati svoju mezimicu kojoj su ona i njezin suprug Nenad Medančić nadjenuli ime Kaja

'Tko kaže da nema noćne zabave? Mi smo noćas cijelu noć partijali! Bez distance. I budili brata, jer zabava je uvijek bolja kad nas je više na okupu', opisala je Nataša Janjić Medančić na Instagramu i svoje sljedbenike pitala kako oni provode noć.

Prije drugog poroda Splićanka je otkrila da bi voljela imati još djece i ostarjeti uz veliku, skladnu obitelj. Smatra da su 'žene troglavi zmajevi koliko moraju i mogu podnijeti u suvremenom društvu'.

Uz pandemiju i potres dane koje je provela u bolnici prije rođenja drugog djeteta i bila razdvojena od supruga i jednogodišnjeg Tonija spadaju, izjavila je u njezino najteže životno razdoblje. Glumica je jedva dočekala da ona i malena Kaja stignu kući te uživaju u nadoknađivanju poljubaca i zagrljaja. Majčinstvo je ranije opisala kao najzahtjevniju i najvažniju ulogu u životu.