DANI ZA SLAVLJE

Za Josipu Lisac veljača je poseban mjesec, a evo zašto

10.02.2017 u 08:25

Bionic
Reading

Jedna od najvećih hrvatskih glazbenih umjetnica, Josipa Lisac, slavi 50 godina svoje uspješne karijere, a na Dan zaljubljenih i svoj 67. rođendan. Za nju veljača, osim rođendana, ima posebno značenje. Što joj se sve dogodilo tijekom ovog mjeseca i zašto ga voli, podijelila je sa svojim obožavateljima

Veljača je za Josipu Lisac već odavno mjesec u kojem slavi život. Njezin ljubavni partner i skladatelj Karlo Metikoš i ona prepoznali su se i darovali jedno drugome za cijeli život 6. veljače. Taj dan su slavili kao svoj privatni dan ljubavi. Da je živ, 8. veljače bi proslavio 77 godina, a osim njezinog rođendana, 14. veljače, slavili su izlazak Josipinog prvog albuma 'Dnevnik jedne ljubavi' objavljenog 28. veljače.

'Za te važne datume uvijek smo organizirali divne večere i druženja s prijateljima. Sa svojim sam Karlom proživjela nezaboravne trenutke. Smijali smo se, bili s ljudima koje smo voljeli, jeli, pili. To su više puta bila i naša intimna slavlja. Znali bismo otići u Rogašku Slatinu, Pariz, London... Bili smo na mnogo koncerata, predstava i izložbi. Kasnije, kad smo živjeli u Americi, kuhali su se najbolji specijaliteti, a glazbu smo puštali najglasnije, tako da je cijela ulica znala da slavimo', izjavila je ranije.

Upravo je tom mjesecu posvećena najnovija objava na njezinoj službenoj stranici na Facebooku: