guštanje U POSTSEZONI

Ivana Paradžiković uživa u babljem ljetu i hvali se idilom s juga

10.10.2023 u 16:35

Bionic
Reading

Jesen je stigla, ali ljeto kao da nikad nije otišlo, osobito na jugu Hrvatske. Novinarka i urednica jedna je od onih koja itekako koristi blagodati toplog, lijepog vremena

Kao što su bile intrigantne priče koje je radila kao novinarka, urednica i voditeljica 'Provjerenog', tako je brojnim pratiteljima, nakon što je otišla s Nove TV ostao intrigantan osobni život Ivane Paradžiković.

Zadnjih dana se javlja iz morskog ozračja. 'Radni ponedjeljak. u kupaćem i bosonoga. Moja definicija uspjeha', pohvalila se, a u komentarima istakula da je 'Za sreću je potreban otok'. U najnovijoj objavi je otkrila o kojem je otoku riječ.

'Nije loše mjesto za prvu jutarnju kavu? Lopud', opisala je Ivana kratki video u kojem je pokazala okoliš na kojem se nalazi.

Podsjetimo, nakon brojnih nagađanja gdje će i što će, budući da nije željela javno govoriti bez konkretnog povoda, potvrdila je da je prešla na regionalnu Unu TV i da će raditi na emisiji 'Lice pravde'. Nakon toga je postala profesorica predmeta 'istraživačko novinarstvo' na Sveučilištu u Dubrovniku.

  • +4
Ivana Paradžiković Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX