hello sunshine

Za bolje raspoloženje tijekom tmurnog produženog vikenda predlažemo nešto iz producentske kuće popularne Reese Witherspoon

18.11.2022 u 12:54

Bionic
Reading

Iako ju još uvijek mnogi znaju kao simpatičnu plavušu s Harvarda, glumica Reese Witherspoon mnogo je više od toga! Osim velikih uloga, vlasnica je produkcijske kuće koja malo po malo proizvodi filmove i serije koje progovaraju o problematičnim temama i skidaju prefiks 'tabu' s važnih tema

Od početka novog tisućljeća popularna glumica Reese Witherspoon, osim glumom, bavi se i produkcijskim poslom. Iako je prvo imala partnere, od 2016. glumica je glavna šefica u kući iz koje stižu mnogi popularni naslovi. Iako možda ni ne znate, nešto iz produkcijske kuće 'Hello Sunshine' sigurno ste pogledali.

Nije pretjerano reći da je njezina produkcijska kuća unijela pravo osvježenje, a nadolazeći projekti trebali bi biti jednako uzbudljivi.

Najuspješniji projekt je serija 'Big Little Lies', a prva sezona osvojila je impresivnih 14 nominacija za nagradu Emmy i odnijela kući osam trofeja.

Serija se bavi tematikom obiteljskog nasilja, razvoda, odgoja i starenja, ali i bračnih odnosa. Osim toga, slavi žensku snagu i prijateljstvo te je cijela serija u duhu 'girl powera'. Okupila je najveća imena ženske glumačke scene poput Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laure Dern i Zoë Kravitz, a posljednjoj sezoni pridružila se i velika Meryl Streep.

Glavne u produkciji bile su Witherspoon i Kidman, a serija je snimljena prema istoimenom romanu Liane Moriarty.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Još jedna uspješnica produkcijske kuće je film 'Gone Girl'. U psihološkom trileru o lažno nestaloj ženi glumi Ben Affleck, a pomno osmišljenim prevarama njegova supruga pretvara ga u glavnog osumnjičenog za njezin nestanak.

Film iz 2014. ostvario je veliki uspjeh, a gledatelji su ostali oduševljeni osjećajem napetosti u filmu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Inspirirana knjigom Briana Steltera, serija 'The Morning Show' istražuje nemilosrdni svijet u kojem rade televizijske voditeljice. Izazovi koje proživljavaju Jennifer Aniston i Reese Witherspoon tiču se skandala o nedoličnom seksualnom ponašanju i izazova s kojima se žene susreću u televizijskom svijetu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Nedavno je produkcijska kuća popularne glumice ostvarila još jedan uspjeh u suradnji s Netflixom. Mini serija 'From Scratch' prati tragičnu, ali inspirativnu ljubavnu priču prema memoarima žene koja je izgubila voljenog muža.

Vrijednost serije koja je raznježila mnoge rezultirala je visokim pozicijama na top ljestvicama u čak 74 zemlje!

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Osim produkcije filmova i serija, u sklopu 'Hello Sunshine' nalazi se i knjižni klub pod nazivom 'Reese's Book Club x Hello Sunshine'. Koncept književnog kluba vrlo je jednostavan – glumica je i strastveni čitatelj knjiga te svaki mjesec na svom Instagramu objavljuje izbor nove knjige, a cilj knjižnog kluba je predstaviti ženske priče. Književni klub izuzetno je popularan pa na Instagramu ima preko 500.000 pratitelja, a više od 70.000 pratitelja na Facebooku.

REESE WITHERSPOON

Omiljena plavuša kaput u trendi nijansi spojila je s torbicom koje se zaljubljenice u modu ne mogu zasititi

Pogledaj galeriju