seksali se četiri mjeseca

Will Smith na zanimljiv način promovira autobiografiju: ‘Preda mnom su bile samo dvije opcije - seksualno zadovoljiti tu ženu ili umrijeti pokušavajući’

06.11.2021 u 21:34

Bionic
Reading

Glumačka zvijezda Will Smith nastavlja s promocijom svoje nadolazeće biografije ‘Will’ i jednako kao i do sada, sasvim otvoreno progovara o nekim temama

Ovog puta Will Smith gostovao je u emisiji ‘The Oprah Conversation’ voditeljice Oprah Winfrey te je između ostalog pričao o ranim danima braka s Jadom Pinkett Smith i, kako sam kaže, spektakularnim seksom koji je tada iskusio.

‘Pili smo svaki dan, seksali se nekoliko puta dnevno i to gotovo četiri mjeseca’, pročitala je naglas u emisiji Oprah Winfrey dio zapisa iz nadolazeće autobiografije Willa Smitha. ‘Na trenutke sam pomislio da se radi o natjecanju, no u svakom slučaju, predamnom su bile samo dvije opcije - seksualno zadovoljiti tu ženu ili umrijeti pokušavajući’, pročitala je dalje Winfrey.

  • +4
Will Smith, Jada Pinkett Smith Izvor: Profimedia / Autor: Chris DELMAS / Visual / Profimedia

‘Naravno, početak naše veze je bio puno kompleksniji od toga, a ti prvi mjeseci su stvarno bili spektakularni’, izjavio je Smith i dodao: ‘Nikad do tada nisam upoznao drugu osobu s kojom sam se u konverzaciji bolje povezao nego s Jadom’.

Will Smith i Jada Pinkett Smith svoju vezu započeli su 1995. godine, kada se glumac razveo od svoje prve supruge Sheere Zampino. Vjenčali su se dvije godine kasnije i kako sami kažu, odlučili su odbaciti ideju konvencionalnog braka te su umjesto u ‘bračni zatvor’ uplovili u pravo prijateljstvo.