PRIZNAO U NAJAVI SVOJE EMISIJE

Vraćajući svoje tijelo u top formu Will Smith je naišao na mentalne prepreke, a čak je razmišljao i o samoubojstvu

30.10.2021 u 13:22

Bionic
Reading

U traileru za emisiju 'Will Smith: The Best Shape of My Life', objavljenom u petak, glumac Will Smith govori o svom mentalnom zdravlju i tjelesnoj preobrazbi nakon nakupljenih viškova kilograma u pandemiji. U jednom isječku videa priznaje da je jednom čak razmišljao o samoubojstvu

Emisija koja će na YouTubeu biti objavljena 8. studenog prati 53-godišnjeg Smitha kroz njegov pokušaj gubitka 20 kilograma u 20 tjedana, ali kako otkriva u traileru, ubrzo je shvatio da njegov cilj obuhvaća puno više toga.

'Kad sam započeo s ovom emisijom, mislio sam da ulazim u svoju najbolju životnu formu, fizički. No, mentalno sam bio negdje sasvim drugdje. Na kraju sam otkrio puno skrivenih stvari o sebi', kaže Smith u traileru.

U razgovoru s njegovom obitelji, koji je također uključen u trailer, Smith priznaje: 'To je bio jedini put u mom životu da sam razmišljao o samoubojstvu'. No, iz trailera nije posve jasno o kojem razdoblju svog života glumac točno govori.

Koliko je ovo putovanje boljoj i zdravijoj formi za Smitha bilo teško, pokazuje i isječak u kojem glumac govori kako ne želi više raditi ništa od toga te da je završio s 'The Best Shape of My Life'.

  • +8
Will Smith u filmu 'Divlji zapad' Izvor: Profimedia / Autor: Warner Bros. Pictures / Entertainment Pictures / Profimedia

U jednom trenutku Smith svojoj obitelji čita ulomke memoara u kojima se također dotiče svojih mentalnih problema.

'To što ste Willa Smitha shvaćali kao MC-a koji uništava vanzemaljce, filmsku zvijezdu veću od života, uvelike je konstrukcija, pomno izrađen i izbrušen lik dizajniran da zaštiti sebe, da se sakrijem od svijeta. Da sakrijem kukavicu', čita Smith sa suzama u očima.

Smith je ranije na Instagramu najavio svoju namjeru ulaska u najbolju formu svog života, podijelivši usput novosti o gubitku kilograma. Unatoč trenucima sumnje prikazanim u traileru, Smith je kako se čini postigao svoj cilj.

Trailer je glumac podijelio u petak na svom Instagramu, napisavši 'Ne funkcionira svaki projekt onako kako želite', uz dodataka hashtaga #bestshapeofmylife.