VRAĆA SE NA POSAO

Vrijeme je za povratak princa Williama na staro: Ova objava rekla je sve

16.04.2024 u 14:39

Bionic
Reading

Nakon što je posljednja četiri tjedna proveo sa suprugom Kate Middleton i djecom u njihovoj kući u Norfolku, princ William spreman je ponovno preuzeti obaveze

Čak mjesec dana izbivao je princ William sa svih službenih događanja, odgađajući sve poslovne angažmane i ostavljajući ih po strani, a sve kako bi mogao biti uz svoju suprugu Kate Middleton dok prolazi kroz najteže životne trenutke.

Kako bi joj olakšao period tijekom kojeg je preventivno dobivala kemoterapiju, princ William je uz očev blagoslov odstupio na neko vrijeme od svih službenih dužnosti, te se povukao s Kate i djecom u Anmer Hall.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Tamo su i djeca, prinčevi George i Louis i princeza Charlotte, boravili tijekom školskih praznika, daleko od znatiželjne javnosti koja je silom željela doznati što se događa s njihovom voljenom princezom od Walesa. Upravo su Anmer Hall odabrali kako bi im objasnili da je njihova majka bolesna te da će trebati i njihovu pomoć za njezino ozdravljenje.

osmijesi i zagrljaji

Posljednji put u javnosti: Kate Middleton i princ William zračili su srećom s djecom

Pogledaj galeriju

Ipak, obveze nije mogao zauvijek ostaviti po strani, stoga je danas potvrđeno kako se princ William vraća na posao, a njegov prvi angažman biti će posjet Surreyju i Zapadnom Londonu već ovog četvrtka.

Velika je vjerojatnost i da princ od Walesa neće odmah preuzeti apsolutno sva svoja zaduženja, a sve kako bi imao dovoljno vremena biti uz Kate u njezinoj bitki za zdravlje, ali i uz djecu kojima su roditelji sada najpotrebniji.