za cijelu obitelj

Kate Middleton i princ William planiraju velike životne promjene; evo o čemu je riječ

16.04.2024 u 10:39

Bionic
Reading

Kako bi imala više prostora i mira za oporavak od raka, za Kate će se renovirati dodatna kuća koja se nalazi kraj obiteljskog doma

Izvori bliski kraljevskoj obitelji tvrde kako su se Kate Middleton i princ William odlučili na iznenadne planove renovacije zgrade pored svoje sadašnje rezidencije Adelaide Cottage u Windsoru.

U trenucima kada se princeza od Walesa bori s rakom te prolazi kroz iscrpljujuće tretmane kemoterapijom, dobro upućeni izvori tvrde kako je Adelaide Cottage posljednje mjesto na kojem bi se trebala oporavljati.

Naime, ističe se kako je riječ o staroj kući, lošeg grijanja i hladnih soba, zbog čega Kate i William većinu vremena radije provode u obiteljskom odmaralištu u Sandringhamu.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Četverosobni, ugodni Anmer Hall odavno je omiljena lokacija svih članova kraljevske obitelji te ondje trenutno mnoštvo vremena provodi i kralj Charles s Camillom, također u oporavku od raka.

No, Adelaide Cottage ostaje glavni dom obitelji zbog činjenice da je znatno bliži školi Lambrook u koju idu svo troje djece. Stoga, kako princu Georgeu, princezi Charlotte i princu Louisu ne bi dodatno otežavali svakodnevnim putovanjima, obitelj većinu vremena ostaje smještena u Windsoru.

Ipak, čini se kako su sada pronašli kompromis te će zapostavljenu ciglenu kućicu na imanju preurediti u svoj prostor za odmor, koji bi svojom udobnosti trebao znatno više odgovarati Kate u ovim teškim trenucima.

  • +5
Posljednji put u javnosti: Kate Middleton s princem Williamom i djecom Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Obožavaju Adelaide Cottage, no riječ je o malom imanju na kojem jedva stane cijela obitelj, za razliku od raskošnog Anmer Halla koji je znatno veći. Zbog toga je Adelaide Cottage samo privremeno rješenje dok djeca idu u školu', rekao je izvor za Mirror.

Insajderi tvrde kako će upravo zato obitelj boravak u Windsoru učiniti još ljepšim te će ciglenu kućicu učiniti omiljenim prostorom za odmor cijele obitelji, ali i za povremeni smještaj dodatnog osoblja.

'Gotovo nitko ne zna da na imanju postoji kuća od crvene cigle koja se uopće ne koristi. Trenutno je nenaseljiva te joj je potrebna temeljita renovacija. Razgovori o opcijama odavno su u tijeku, no sve je trenutno na maloj pauzi dok se Kate ne počne bolje osjećati', rekao je izvor i dodao:

Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Potreba za dodatnim prostorom više je od luksuza; to je ključno za buduće Kateino blagostanje jer će joj omogućiti umirujuće okruženje u kojem se može nositi sa zahtjevnim liječenjem.'

Izvor tvrdi i kako će princ i princeza od Walesa sve financirati iz vlastitog džepa, nakon što je prijašnje skupocjeno renoviranje Anmer Halla državnim sredstvima naišlo na veliko negodovanje javnosti.

'William je svjestan kritika javnosti o troškovima kraljevske obitelji te traži najbolji način da pokrije sve izdatke renovacije.'