NE KRIJE SREĆU

Vrijeme je za nove avanture: Ivana Mišerić u ulozi u kojoj je još nismo vidjeli

17.09.2018 u 18:54

Bionic
Reading

Radijsku voditeljicu Ivanu Mišerić u čijem glasu svakodnevno uživaju slušatelji Otvorenog radija, odsada ćemo moći gledati i na malim ekranima. Lijepa voditeljica pridružila se ekipi glazbene emisije PopRock.hr na HRT-u kao zamjena za Tamaru Loos

Voditeljicu Ivanu Mišerić čekaju novi poslovni izazovi. Na Instagram stranici PopRock.hr-a objavljeno je kako će dosadašnju voditeljicu Tamaru Loos zamijeniti kolegica Ivana Mišerić.

'Dragi naši gledatelji predstavljamo vam novu voditeljicu PopRock.hr-a koja mijenja našu dragu Tamić Losić goooo Tamić! Dobrodošla @ivana_miseric u PopRock.hr tim. Ivana vas vodi kroz sljedeći tjedan emisije, zato upalite telke i poželite joj i vi dobrodošlicu', stajalo je u objavi.

'Let's go!' (idemo!), napisala je lijepa voditeljica u komentaru, očigledno vrlo uzbuđena i spremna za novo životno razdoblje. Osim svojih obaveza na Otvorenom radiju, Ivanu ćemo odsada moći gledati na drugom programu HRT-a svakog dana u 19:30 sati.

Iako se može pohvaliti uspješnom radijskom karijerom, počevši svoje voditeljske korake na radiju Antena Zagreb, nakon čega je 2013. godine prešla na Otvoreni radio, kao i žiriranjem u showu 'Hrvatska traži zvijezdu' te sudjelovanjem u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', Ivana se dosada nije imala prilike okušati u vođenju neke televizijske emisije.

No, za sve postoji prvi put, a ekipa tportala Ivani želi puno sreće na novom radnom zadatku.

Ivana Mišerić zaštitno lice nakita Elfs Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Galic