SRETNA I ZADOVOLJNA

Veliki dan u životu Ivane Mišerić: 'Sve mi je životu sjelo na svoje mjesto'

14.09.2018 u 11:50

Bionic
Reading

Lijepo je lice iza ugodnog glasa koji slušatelje svako jutro budi na radiju, a osim njega, prepoznatljiva je po zaraznom osmijehu i pozitivnoj energiji kojom zrači gdje god da se pojavi. U takvom, pozitivnom ozračju, na svom omiljenom mjestu - za mikrofonom - uz najdraže kolege Ivana Mišerić proslavila je 33. rođendan. Kako je to izgledalo i kakve su joj želje, ispričala je za tportal

'Uz live svirku, tortu, rakiju i smijeh u dobrom društvu feštala sam navečer, a od toga koliko mi je dan bio dobar i koliko me prao adrenalin nisam mogla zaspati. Poslije radija našla sam se s prijateljicom, kojoj sam danas kuma na svadbenoj proslavi, doma su me dočekale sestra Anita i nećakinja, a danas nastavljam slaviti rođendan na vjenčanju', ispričala nam je Ivana Mišerić.

Kad se prisjeti dosadašnjih rođendana, ne može izdvojiti nijedan. 'Recimo, trideseti uopće nisam slavila. Zapravo uopće nisam od velikih slavlja. Sjećam se dobro rođendana u vrijeme dok sam još bila klinka, kad sam s frendicama radila sendviče i pripremala kolače, a okupljale smo se doma', kaže.

View this post on Instagram

📍👘

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

A evo i kako se gotovo uvijek nasmijana Ivana osjeća u godinama u kojima je sada te što je sama sebi poželjela na svoj veliki dan.

'U glavi sam kao da imam 23 godine. Ali sada sam svakako sigurnija u sebe nego prije i mirnija. Sve mi je životu sjelo na svoje mjesto. Zadovoljna sam i privatno, a uživam i u poslu koji radim. Moje rođendanske želje su skromne. Želim zdravlje i mir. Imam dobre ljude oko sebe, da oko sebe imam šareno i pozitivno društvo, a to zapravo želim svima, da budu sretni i da uvijek jedni drugima pomažemo, ne gledamo samo sebe nego i druge osobe. Ja živim pod tom parolom', rekla je lijepa Velikogoričanka.

U vođenju jutarnjeg showa pomaže slušateljima što lakše započeti dan, nudi im informacije o prometu, ali i raspravlja o bitnim aktualnim temama. Kaže da voli slušati, a često ističe i koliko voli - pomoći.

  • +7
Ivana Mišerić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL