uživa u domovini

Vratila se doma: Vesna Pisarović ponovo u svojoj Požegi

28.08.2020 u 14:36

Bionic
Reading

Mnogima je uvijek u sjećanju kao pop pjevačica, no prije trinaest godina je počela graditi jazz karijeru pa danas može biti ponosna da je ostvarila sve što je zacrtala. Premda ju je kući u Hrvatsku doveo posao, sretna je što boravi u rodnom gradu

Mnogi već znaju kako naša glazbenica godinama živi u Berlinu sa suprugom Ozrenom Pupovcem, sinom saborskog zastupnika Milorada Pupovca. U Hrvatsku uglavnom stiže zbog koncertnih obaveza, ali kako trenutno nitko nema nastupa, ona je sada došla zbog drugog razloga - na otvorenje nove trgovine u svoju Požegu.

View this post on Instagram

Lijepo je biti doma! Vallis Aurea ♥️

A post shared by Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic) on

Vesna Pisarović odrasla je u Požegi nakon života u Brčkom gdje je živjela do svoje treće godine. Kao osmogodišnjakinju roditelji su je upisali u osnovnu muzičku školu. Kako je zakasnila s prijavom na odsjek gitare, bila je primorana prihvatiti se flaute. Prvi je put nastupila već kao 11-godišnja djevojčica na festivalu pjevača amatera u mjestu Kaptol nedaleko od Požege. Pjevala je 'Lambadu' i osvojila prvo mjesto, dobivši za nagradu simboličan honorar i tenisice. Profesionalnu karijeru je počela kao 19-godišnjakinja debitiravši na 'Zadarfestu' s vlastitom skladbom 'Nema me'.

'Citirala bih francuskog slikara Georgesa Braquesa, a čije riječi je uglazbio Steve Lacy soprano saksofonist i jazz skladatelj kojeg izuzetno cijenim, a koji kaže da s godinama umjetnost i život postaju jedno. Doista živim život kroz glazbu i ljubav i to se isprepliće jedno s drugim', ispričala je za tportal.

View this post on Instagram

Radno 😊 Hair by @nikas.hair

A post shared by Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic) on