NOVA STARA PJEVAČICA

Sa scene je nestala na vrhuncu karijere, otišla van i udala se, a sada Vesna Pisarović doživljava svoju renesansu

18.12.2019 u 12:33

Bionic
Reading

U organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV na Trgu bana Jelačića u utorak navečer je održana tradicionalna humanitarna akcija i koncert 'Želim život', a među brojnim izvođačima zapjevala je i zvijezda devedesetih. Vesna Pisarović zvuči bolje nego ikada a reakcija publike na njezine pjesme još jednom je potvrdila da je su jedva dočekali njezin 'povratak' na scenu. Pjevačica je za tportal ispričala dojmove sa sinoćnjeg koncerta i otkrila svoje planove

Vesna Pisarović sa scene se povukla 2005. godine, a danas uspješno žonglira između dva dijametralno različita žanra - jazzu i popu. Protekle godine održala je više nastupa u Hrvatskoj pjevajući nekadašnje hitove koje publika nije zaboravila pa pjevačica napominje kako nikad nije otišla sa scene. Za njezinim nastupima danas vlada prava pomama, redovito su rasprodani, a na koncertu 'Želim život' ponovo je izazvala oduševljenje.

'Bilo mi je nevjerojatno vidjeti drage ljude koje sam zadnji put vidjela prije 14 godina kad sam posljednji put nastupila na koncertu 'Želim život'. Nisam dugo pjevala na glavnom zagrebačkom trgu i pred tako razdraganom publikom', rekla nam je Vesna nakon što joj se slegli dojmovi nakon koncerta.

Od prve do zadnje pjevale su se pjesme poput 'Jutro donosi kraj', 'Dolje na koljena', 'Neka ljudi govore' i ostalih, a pjevačica s bendom zvuči sjajno.

'Zaista nisam svjesna reakcije publike jer kad pjevam sam u nekoj vrsti transa, ali sam osjećala njihovu energiju', kaže. Sada je očekuje udarno razdoblje sve do ljeta, a u međuvremenu glazbenica osebujnog glasa, koja iduće godine puni pune 42 godine, održat će veliki koncert 'Probudi mi ljubav' u Zagrebu 28. ožujka u Domu sportova.

  • +6
Vesna Pisarović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

'Zašto radim taj koncert? Zato što sam na koncertima zadnjih godinu dana naišla na neočekivano dobru reakciju i ostala sam zatečena njome, a sad publici želim prirediti lijepu priču kroz prošlost s kostimima, dobrim light showom, razglasom i nešto drukčije od onog što su mogli vidjeti u klubovima. Pripremti ću svoj show', najavila je Vesna.

View this post on Instagram

Radno 😊 Hair by @nikas.hair

A post shared by Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic) on

Pripreme za taj koncert već su počele, a radi i na još jednom zanimljivom projektu.

'Okupljam tim mladih, kreativnih ljudi. Blagdane ću provesti radno. Zadnji koncert u ovoj godini imat ću 30. prosinca, a u siječnju počinjem snimati jazz album na kojem već dugo radim. To je novo uzbuđenje za mene jer sam okupila glazbenike iz New Yorka i Berlina, a riječ je o eksperimentalnom pristupu sevdahu, specifičnog banjalučkog kraja', otkrila je.

View this post on Instagram

23.3. Družimo se u Zenta clubu u Splitu!

A post shared by Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic) on