SAD JE PRIZNALA

Vesna Pisarović o braku sa sinom poznatog političara: 'Bolje da šutim'

21.02.2020 u 09:50

Bionic
Reading

Već je dobro poznato kako naša pjevačica godinama živi u Berlinu sa suprugom Ozrenom Pupovcem, sinom saborskog zastupnika Milorada Pupovca o kojem nikad do sada nije htjela previše pričati. Nekadašnja pop-zvijezda za to ima razlog, otkrila je i koji

Dom u Berlinu gdje živi posljednjih 14 godina, Vesna Pisarović zamijenila je Zagrebom zbog priprema oko velikog povratničkog koncerta kojeg mnogi s nestrpljenjem očekuju. Za njezine nastupe u Hrvatskoj u posljednje vrijeme traži se karta više.

'Ne mogu reći što je, ali mislim da je riječ o nekoj nostalgiji, ne za mnom, Vesnom Pisarović, nego mislim da nema više tog zvuka, a zvuk koji sam tada svirala i pjevala potekao je s kraja 90-ih, raspjevani San Remo refreni, modulacije... Da sutra umrem, takvih pjesmama više nema", ispričala je za IN Magazin Nove TV.

View this post on Instagram

23.3. Družimo se u Zenta clubu u Splitu!

A post shared by Vesna Pisarović (@vesna.pisarovic) on

Zagreb je, kaže, jako opušten grad i tu se nekako uvijek smiri. 'Svi strahovi i nervoze koje inače imam, a koje su opet i nužne za neki kreativan rad, ovdje se pretvaraju u nešto kreativnije jer se stvarno osjećam doma. I u Berlinu iako sam doma, običan sam mali čovjek, hodam ulicama i u svom sam balonu', ističe.

Izvor: Društvene mreže

Nakon odlaska s domaće scene okrenula se jazzu. Školovala se u Haagu, Londonu, ali i u Berlinu gdje je svila svoje ljubavno gnijezdo s voljenim muškarcem, Ozrenom Pupovcem, sinom saborskog zastupnika Milorada Pupovca. Otkrila je koji je razlog što ne voli pričati o svom privatnom životu: 'Što ako kažem da je lijepo i sretno i sve pokvarim, onda bolje da šutim', poručila je Vesna.