MARIJANA OTKRIVA:

Voljela bih da je Nemeš napustio kuću

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 30.05.2011 13:35
  • Objavljeno 30.05.2011 u 13:35
Big Brother Marijana Čvrljak

Big Brother Marijana Čvrljak

Izvor: Promo fotografije / Autor: vb4.emotion.rs

Nakon burne večeri u BB kući, lažno-istinitih nominacija, dolaska starih stanara i Nemešovog odlaska na otpad, stanari jutro poslije analiziraju cijelu situaciju. Marijana kaže da je mislila da Nemeš stvarno napušta kuću, te da bi tako možda bilo i bolje, ali sad kad je na otpadu, tako je blizu, a tako daleko

Marijana ostalim stanarima priznaje da je zbunjena, ali da neće dopustiti da je novonastala situacija neće potrese te da će pokušati biti ravnodušna.

Odlazak na otpad najviše je potresao Horvata koji je u deprimiranom stanju. Svoje nezadovoljstvo pokazao je šutljivošću i neraspoloženjem u sebe, ali sam priznaje da je preživio i gore stvari, pa će tako i tu novo nastalu situaciju.

U luksuznom dijelu kuće, nova-stara stanarka Mila na zahtjev Big Brothera okupila je sve stanare kako bi im nešto priopćila. Prvo Nemešu otkriva da su svi stari stanari u kuću ušli tek u nedjelju navečer te da će ostati tjedan dana. Zatim mu objašnjava da su stari, izbačeni stanari, potencijalni kandidati za ostanak u kući.

Nemeš na to kaže da shvaća da će se i on boriti za ostanak. No, Big Brother kaže Nemešu da je Mila pogriješila i da je istina da su ušli večeras, ali dužina njihovog ostanka i sve ostalo je neizvjesno, ponovno se poigravajući istinom i laži.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi