odlična ideja

Voli reciklirati: Ana Maras Harmander u vjenčanoj haljini na plaži

19.08.2021 u 09:45

Bionic
Reading

Splitska glumica, koja je nedavno proslavila 40. rođendan, već neko vrijeme boravi u Dalmaciji. Među ostalim je pokazala svoju zavidnu liniju i kolekciju kupaćih kostima, a sada i to kako staru odjeću treba nositi 'po svom'

Ana Maras Harmander na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira na plaži, a uskočila je u jednu od svojih vjenčanih kreacija u kojoj se udala za supruga, Šveđanina Johna Harmandera. Naime glumica je imala više svadbenih proslava.

Podsjetimo, za prvo vjenčanje prije devet godina pobjegli su u Las Vegas i u jednoj od najstarijih kapelica za ekspresna vjenčanja (u kojoj su se vjenčali i Angelina Jolie i Billy Bob Thorton) uplovili u bračnu luku. Za taj svečani dan glumica je odabrana ležernu ružičastu haljinicu i vjenčić od crvenih ruža u kosi, a sad je ta haljina dobila drukčiji izgled. 'Sada je beach dress. Recikliranje je najbolja stvar', poručila je glumica.

Nakon vjenčanja u Americi, Ani i njezinom suprugu Johnu mnogo je značajnije bilo ono u njezinu rodnom Splitu. Napravili su veliki tulum za prijatelje i obitelj nakon što su se vjenčali u crkvi. Tada je pak odjenula bijelu dugu vjenčanicu s čipkastim uzorcima.