ANA MARAS HARMANDER

Glumica završila u splitskoj bolnici nakon što je vjetar na nju srušio dio scenografije

10.08.2020 u 18:14

Bionic
Reading

Iako su, na sreću, ozljede lakše, Ana Maras Harmander ostala je u splitskoj bolnici, a umjesto nje, na turneju s predstavom kazališta Moruzgva Cabaret 'Preko veze', krenut će njezina zamjena Mirela Videk Hranjec

'Uz veliko žaljenje obavještavamo Vas da se na izvedbi predstave Cabaret 'Preko veze' u petak dogodio nesretan slučaj u kojem je nalet vjetra srušio scenografiju na glumicu Anu Maras Harmander. Srećom je došlo samo do lakše ozljede i ovim putem želimo Ani brz oporavak.

Na ostatku turneje Anu će zamijeniti Mirela Videk Hranjec. Zahvalni smo što u ovoj teškoj situaciji nije došlo do gorih ishoda i što unatoč tome možemo nastaviti s turnejom zahvaljujući našem kolektivu.'

Objava je to koju je kazalište Moruzgva stavio na svoju službenu Facebook stranicu, zajedno s fotografijom Ane Maras Harmander iz predstave.

Glumica se i sama danas oglasila na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju pogleda na smokvu i more te uz to napisala: 'Mental pictures vs. reality in a dark room'. Uz to je stavila i hashtagove 'život je lijep', 'iskoristi dan', kao i 'zahvalna'.

Ispod njezine objave krenule su se nizati poruke podrške i dobrih želja za brzim oporavkom.