MARGARET QUALLEY

Voli 'opasne dečke': Nova djevojka problematičnog Shije LaBeoufa itekako je poznata javnosti

22.12.2020 u 13:30

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana Shia LaBeouf postao je glavna tema u mnogim medijima jer su neke od njegovih bivših partnerica progovorile o njegovu problematičnom ponašanju kao i navodnom nasilju u vezama. Bez obzira na sve američki glumac ponovno ljubi. Ovoga puta zaveo je mlađahnu glumicu Margaret Qualley, kćer slavne Andie MacDowell

Njezino ime je Margaret Qualley, a široj svjetskoj javnosti postala je poznatija nakon svog angažmana u velikom Tarantinovom hitu ‘Bilo jednom u Hollywoodu’.

Ona je 26-godišnja kći slavne američke glumice Andie MacDowell i modela Paula Qualleyja. Osim na filmskom platnu gdje je tek novo lice, mlada Margareth itekako je poznata i u modnoj industriji, a sada ponovno iznenađuje svojim ljubavnim odabirima.

Naime, prije nekoliko dana doznalo se da ljubi problematičnog glumca i umjetnika Shiju LaBeoufa, inače prozvanog za tjelesno i fizičko zlostavljanje u propalim vezama.

  • +8
Margaret Qualley Izvor: Profimedia / Autor: Kathy Hutchins / IPA / IPA / Profimedia

Mlada ljepotica ne krije koliko je očarana osam godina starijim kolegom, a paparazzi su ih uspjeli snimiti u vrlo zanimljivim pozama dok su izmjenjivali nježnosti u zračnoj luci u Los Angelesu. Sočnih poljubaca, zagrljaja i prisnosti nije nedostajalo, a na sveprisutne fotoreportere nisu se uopće obazirali.

Ovo nije prvi puta da Qualley pada na takozvanog ‘zločestog dečka’. Prije nekoliko godina imala je kratku romansu s komičarem i ovisnikom Peteom Davidsonom, koji se potom ipak odlučio spetljati s Kaiom Gerber.

Podsjetimo, 34-godišnji LaBeouf prozvan je u javnosti od strane dvije svoje bivše djevojke za zlostavljanje.

Australska pjevačica umjetničkog imena Sia, optužila ga je za emocionalno zlostavljanje i nazvala patološkim lažljivcem. Osim nje, šutjeti više nije mogla ni britanska pjevačica FKA Twigs koja je prije nekoliko dana podigla tužbu protiv zvijezde 'Transformera' na račun tjelesnog i emocionalnog zlostavljanja tijekom jednogodišnje veze.