BORBA S OVISNOŠĆU

Shia LaBeouf ispričao se za svoje ponašanje

13.07.2017 u 17:06

Bionic
Reading

Shia LaBeouf nedavno je u Savannah u Georgiji uhićen zbog javnog pijanstva, ometanja policije u vršenju dužnosti, te neprimjerenog ponašanja. Glumac se na društvenoj mreži ispričao za svoje ponašanje

Policija u Savannah u Georgiji prošlog je vikenda uhitila 31-godišnjeg glumca Shiu LaBeoufa zbog javnog pijanstva, neprimjerenog ponašanja i ometanja policije u vršenju dužnosti. Nakon što je pred kamerom psovao i vrijeđao policiju, Shia LaBeouf tri dana kasnije na svojoj je stranici Twittera napisao javnu ispriku za svoje ponašanje.

'Duboko se sramim svog ponašanja i nemam se namjeru pokušavati ispričavati. Ne znam jesu li ovakve izjave prečeste ili nedovoljno česte, no siguran sam kako je moje ponašanje razlog za vrlo iskrenu ispriku policajcima koji su me uhitili, kao i da sam im zahvalan za strpljenje koje su pokazali. Ozbiljnost načina na koji sam se ponio potpuno mi je jasna. Moj otvoreni nedostatak poštovanja prema vlasti je, najblaže rečeno, problematičan, ili u najgorem slučaju destruktivan. To je novo dno. Dno koje, nadam se, ne može biti dublje. Moja borba s ovisnošću već dugo traje i poduzeo sam aktivne korake kako bih povratio trijeznost i nadu da će mi se pogreške oprostiti', napisao je Shia LaBeouf na svojoj stranici Twittera.

Autor: YouTube