sportska obitelj

Vole prerušavanje, glazbu i skijanje poput oca Ivice Kostelića, a ponosni tata pokazao je u čemu je još dobar jedan od sinova

22.12.2022 u 19:05

Bionic
Reading

Prije koji dan supruga našeg najboljeg skijaša, bivša skijašica Elin Kostelić pokazalao je dio blagdanskog ugođaja u njihovom domu u Soboćanima kod Kloštar Ivanića, a danas je i naš legendarni sportaš podijelio crticu iz njihovog života

Nema sumnje da su djeca Ivice Kostelića i njegove supruge Elin naslijedila sjajne sportske gene od oba roditelja. Još kao skroz mali (odmah nakon što su prohodali) stali su na skije. Iako svoje preslatke nasljednike rijetko izlaže medijima, na društvenih mreža njihovi pratitelji su već imali priliku vidjeti razne aktivnosti mališana.

S tatom vole planinariti i slušati glazbu. Obožavaju se odijevati kao superjunaci, lijepo i crtaju, a proslavljeni skijaš danas je na Instagramu pokazao kratki video na kojem se vidi kako jedan od sinova Ivan ili Leon, barata s teniskim reketom.

Ivica je ranije izjavio kako su njegovi dječaci puni želja i da mu je drago što je to vezano s aktivnostima s prirodom pa je to bio jedan od razloga što su Elin i on odlučili živjeti na selu. Podsjetimo, Kostelići su obiteljsko 'gnijezdo' svili u Soboćanima kod Kloštar Ivanića, gdje imaju šumu, u koju često otiđe sa sinovima. Osim njih, supružnici imaju i blizanke Janu i Katu.

  • +10
Ivica Kostelić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX