ŠARMANTNA VODITELJICA

Antonija Blaće našalila se na svoj račun, ali i upozorila pratitelje: 'Ljudi, malo odgovornog ponašanja, slušajte upute, malo dezinfekcije, smanjite grljenja i rukovanja'

13.03.2020 u 09:59

Bionic
Reading

Domaća televizijska voditeljica i producentica na RTL televiziji poznata je po svojim duhovitim i uvijek vedrim i optimističnim objavama koje publika koja je prati na društvenim mrežama, obožava. U jeku širenja korona virusa ona se našalila na svoj račun i pokazala kako ide na posao, ali je kao jedna od racionalnijih problemu pristupila i s ozbiljnije strane te upozorava kako se ponašati

'Znam da nije neka tema sad, ali bože moj, moramo živjeti. Ovako ja idem na posao', napisala je Antonija Blaće u objavi na Instagram storiesima. U torbi nosi svašta, kaže, bolje da ne nabraja što sve, a u drugoj vrećicu s hranom. 'Sve u svemu, ja non stop neke kese vukljam', piše u svom šarmantnom stilu omiljeno lice RTL-a.

Antonija je Instagram iskoristila i da bi savjetovala one koji paničare, pokušala prenijeti savjete koje bi svi trebali čuti.

'Ako dođe do toga, ja sam spremna za izolaciju. Selim društveni život online. Ionako non stop 'scrollam'. Ljudi, malo odgovornog ponašanja, slušajte upute, malo dezinfekcije, smanjite grljenja i rukovanja, pratite objave (ne moje, nego stožera). Budite odgovorni, ako ne radi sebe onda radi drugih. I naravno - ne širite lažne informacije. Rekla bih vam pusa svima - al nije prikladno, dakle srdačan pozdrav s pristojne udaljenosti od 2 metra. Ljubav na daljinu, što sad', poručila je.

Brojnih poznati posljednjih dana svojim pratiteljima nastoje ukazati na važnosti odgovornog ponašanja, na jačanju imuniteta da bi zdravstvenim radnicima koji rade non-stop olakšali rad.

Pravilno pranje ruku