BRAČNE VODE

Voditeljica Tamara Loos udala se u tajnosti za ljubav iz školskih dana

03.03.2021 u 09:36

Bionic
Reading

Tamara Loos koja osim angažmana na Radio Anteni, na Hrvatskoj televiziji vodi emisiju Poprock.hr, svoju dugogodišnju vezu s Matijom Perkovićem u kojoj je rodila dvije djevojčice Veru i Anju, okrunila je brakom

Tamara Loos je za Večernji list potvrdila da se udala u tajnosti. Životnog partnera, pravnika Matiju Perkovića upoznala još u osnovnoj školi gdje su putem leksikona međusobno iskazivali ljubav. Išli su i u istu srednju školu, a prije nešto više od 10 godina ponovno su se sreli i opet spojili.

'Bili smo oboje uporni i imam osjećaj da nam je oduvijek suđeno da budemo skupa iako baš i ne vjerujem u sudbinu', izjavila je ranije za Večernji list. Dodala je kako je njihov odnos baziran na povjerenju i razumijevanju. 'Matija bi htio da imam klempave uši, to mu je slatko, a na što je pao ne znam. No voli to što smo najbolji prijatelji, a sviđa mu se i kako izgledam. Barem tako kaže!', otkrila je.

  • +4
Tamara Loos Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Njezin Matija velika joj je podrška i pomoć kod odgoja njihove dvije kćerkice. Tamara je 2014. postala majka curice Vere, a 2018. je rodila djevojčicu Anju.

Kao mala je maštala o tome da postane veterinarka i psihologinja, no život ju je odveo u drugom smjeru. Više puta je isticala kako voli raditi na radiju i da se 'navukla' jer može biti otvorena, iskrena i imati odličnu interakciju sa slušateljima. Svoju voditeljsku karijeru u medijima nije počela tek na radiju, nego na HRT-u već u srednjoj školi, što joj je ujedno bio i prvi posao. Sa 17 godina bila je u jednoj od ranih postava voditelja 'Briljanteena', uz bok s Majom Bunjevac i Franom Domitrovićem. Gledatelji je pamte i po sudjelovanju u showovima 'Ja to mogu' i 'Zvijezde pjevaju' kada joj je mentor bio Alen Nižetić.