glazbenA emisijA PopRock.hr

Tamara Loos u novoj voditeljskoj ulozi

15.02.2018 u 21:30

Bionic
Reading

Trenutno je nominirana za najradijski glas godine, pridružuje se Erminu Preljeviću kao nova voditeljica glazbene emisije PopRock.hr. Tamara Loos na 2. HRT-a će razgovarati s poznatim imenima naše scene

Svoje prve voditeljske angažmane odradila je već sa 17 godina u 'Briljanteenu'. Godinu nakon nastavila ga je u Dječjem programu na HRT-u. Vodila je emisije 'Nulti sat', 'Vip Music Club' te 'HRT Top 20'. Sa Zlatom Muck javlja se i iz Green rooma, 2008. počinje raditi na Anteni Zagreb, gdje i danas vodi jutarnji show sa Sašom Bunetom. U međuvremenu vodila je i emisiju 'Mijau Vau' s Borisom Mirkovićem, a nedavno je sudjelovala i u HRT-ovoj emisiji 'Ja to mogu' s Lanom Jurčević, stoji u priopćenju. 

Osim što je radijska i televizijska voditeljica, okušala se i kao glumica pa je tako ostvarila i ulogu u seriji 'Pod sretnom zvijezdom' i u seriji 'Horvatovi'. Tamara se natjecala i u glazbenom tv showu 'Zvijezde pjevaju', gdje je u paru s Markom Toljom osvojila drugo mjesto. Po struci je diplomirana ekonomistica i veliki je zaljubljenik u prirodu i životinje, a zna često reći kako bi rado živjela negdje u prirodi u drvenoj kućici.  

Tamara Loos od petka 16.  veljače svaki radni dan će u emisiji PopRock.hr-u na 2. programu HRT-a voditi intervjue poznatim glazbenim imenima naše scene.

Izvor: Društvene mreže
Nives Čanović i Tamara Loos Izvor: Promo fotografije / Autor: Krasnodar Peršun za HTV