NEMORALNE PONUDE

Tamara Loos zalutala u mušku svlačionicu

04.02.2012 u 14:16

Bionic
Reading

Tamara Loos 'zalutala je' u Medveščakovu svlačionicu. Zaključila je kako dečki imaju što pokazati. A na kraju joj je još i Saša Martinović doviknuo – 'Ej, mala, bil' mi dala'

Ni Tamara Loos, zvijezda Antene Zagreb, nije ostala imuna na ledenu groznicu! Iskoristila je gužvu na nedavnom fotografiranju za časopis GliriaGLAM kako bi iz prve ruke doznala što to hokejaše čini daleko najpoželjnijim sportašima u Hrvatskoj. Stasiti stranci među ženskom su populacijom postali popularniji čak i od, nekad nenadmašnih, nogometaša!

Lutajući hodnicima zagrebačke Arene, Tamara je, više-manje slučajno, nabasala u svlačionicu gdje su se Medvjedi pripremali za izlazak na led.

'Bome imaju dečki što pokazati, primijetila je i zadovoljno se smiješila dok su dečki pomalo u čudu promatrali neočekivanu gošću.

'Još si ne mogu izbiti taj prizor iz glave! Malo je smrdljivo, ali isplatilo se i to pretrpjeti', rekla je Tamara na koju je impresivan prizor očito ostavio dubok dojam.

I urednica editorijala, svjetski poznata Ivana Omazić imala je štošta za dodati na temu neodoljivih hokejaša.

'Oduševljena sam! Dečki su fenomenalni! Veseli su i spontani', rekla je Ivana Omazić.

Iako je Ivana tvrdila da ne postoje dvije toliko nespojive stvari kao što su sport i moda, Tamara se nije složila. Poznato je kako sportaši više nego vješto barataju manekenkama. Zvijezda Glorijinog editorijala, manekenka Lana, bila je živi dokaz tome. Hokejaši su kao pravi profesionalci pozirali dok im je ona sjedila na rukama, ramenima i slično.

Kad se već zatekla na snimanju Tamara nije mogla ne okušati se i sama u manekenskim vodama. Vješto je prevladala jezičnu barijeru i ubrzo se našla u naručju dvojice medvjeda.

'Ovakva se prilika ne propušta', rekla je.

Za kraj je Antenina DJ-ica o fenomenu neodoljivih novih zvijezda zagrebačkog leda porazgovarala i s jednim tipičnim primjerkom. Saša Martinović spremno je odgovarao na sva njezina pitanja. Rekao je da je na novostečeni status vrlo ponosan, no da mu je prvi prioritet ipak sport.

Ne isključuje da bi se mogao početi baviti manekenstvom jer je već dobio nekoliko slične ponude. Tamara je provjerila i koji su najčešći 'medvjeđi' uleti, a simpatični Saša joj je odmah i odgovorio.

'Ej, mala, bil' mi dala', uz smijeh rekao je Saša Martinović.