NIŠTA JOJ NIJE TEŠKO

Voditeljica Doris Pinčić zasukala rukave pa pomuzla kravu; obožavatelji joj poručili: Treba te ženit'

25.11.2020 u 10:01

Bionic
Reading

Otkako se odselila iz rodne Dalmacije i poslom stigla u metropolu, Doris Pinčić uglavnom je okupirana poslovima u studiju, pred kamerama i na pozornicama. Međutim u sklopu svog kulinarskog projekta stigla je i na selo te se okušala u poslovima kojih se neki groze

Iako je rijetko imamo priliku vidjeti u ovakvom izdanju, voditeljica Doris Pinčić sada nam se pokazala kao prava ‘djevojka sa sela’.

Zasukala je rukave i u sklopu svog projekta ‘Kuhinja babe Eve’ u Lici pomuzla kravu prvi put u životu.

U 33. godini života isprobala je neke od uobičajenih poslova seljaka, a izgleda da joj kontakt s kravom nije teško pao. ‘Pomuzla sam svoju prvu kravu i nazdravila čašom svježeg mlijeka u to ime’, napisala je Doris Pinčić ispod fotografije na kojoj ne skida svoj dobro poznat osmijeh s lica.

Svojom je novom fotografijom naprosto oduševila obožavatelje, pohvalili su je da je marljiva te da se ne libi nikakvih poslova.

‘Najlipša slika, svaka čast Doris’, ‘Dobro ti ide’, ‘Bravo, majstorice’, ‘Ti si ženo univerzalna’, ‘Korona mijenja ljude i poslove’, ‘Svaka čast, toliko svestrana i u svemu uspješna’, ‘Ti si žena za sve’, ‘Treba te ženit’, samo su neki od komentara ispod objave na Instagramu.

Doris Pinčić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL