ODBROJAVANJE JE POČELO

Obuzeo ih duh Božića: Karmela Vukov Colić i Doris Pinčić već se naveliko pripremaju za blagdane

20.11.2020 u 10:43

Bionic
Reading

Tople dekice, lijepo ukrašen dom, filmovi koje znamo na pamet i druženje s obitelji... Mnogi si ne mogu pomoći, pa već sada maštaju o tom predivnom razdoblju godine. Nekadašnja, ali i sadašnja voditeljica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', Karmela Vukov Colić i Doris Pinčić, spadaju upravo u tu skupinu

Premda još nije ni prosinac, u trgovinama su se već odavno počeli prodavati božićne ukrase pa su tako i neki već počeli s ukrašavanjem svojih kuća, kupovinom darova. Među njima su i naše dvije poznate dame.

'Božićno veselje ove godine nam treba više nego ikad. Je li i vas već opralo? Kod mene #christmassongs svaki dan već neko vrijeme', napisala je vidno raspoložena Zadranka Doris Pinčić dok pozira u božićnom džemperu, a u ruci ima ukrase.

I dok se njezina mlađa kolegica već zabavlja s dekoracijama, blagdanu se raduje i na svoj način za njega sprema Karmela Vukov Colić. Jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica s kapicom Djeda Božićnjaka sjela je za mašinu i prionula na izradu božićnih darova.

O blagdanskom dekoriranju već razmišlja i HRT-ova voditeljica 'TV Binga'. 'Što mislite, je li prerano za bor u kući? Sve sam bliže tome da nam napravim božićnu atmosferu u kući iako je do Božića još 45 dana. Djeca će se sigurno veseliti', promišlja Mirna Maras.