DOBRO RASPOLOŽENA

Uvijek vedra i nasmijana: Doris Pinčić ne skida osmijeh ni kada obavlja omražene kućanske poslove

23.11.2020 u 13:30

Bionic
Reading

Ono što se mnogima čini kao mrski poslovi koje nevoljko obavljaju u svoje slobodno vrijeme, pretežito vikendom, voditeljica Doris Pinčić obavlja s velikim osmijehom na licu i ne dozvoljava da joj išta pokvari dobro raspoloženje

Poznata je po svom optimizmu, vedrom stavu i širokom osmijehu koji ne skida ni u najtežim životnim situacijama. Ova simpatična Zadranka još je jednom pokazala da joj baš ništa ne može pokvariti dan. Ovog vikenda sve je podredila uređenju kuće u Velikoj Mlaci, u koju se uselila prije skoro dvije godine.

Svoje gnijezdo, koje je uredila s posebnim šarmom, Doris tijekom tjedna, kada je u velikoj gužvi oko posla i dječice, ne stigne uvijek dovesti u red. Zato su tu slobodni vikendi, a ovu nedjelju odlučila je iskoristiti za pospremanje. Tako nam je pokazala da je čak i u rano jutro nasmijana od uha do uha.

'Nedjeljom se i posprema opušteno i s osmijehom’, napisala je ispod fotografije na kojoj pokazuje dječju sobicu, okružena robicom svoje mezimice Gite.

Ostatak vikenda Pinčić je provela u kvalitetnom druženju sa svojim mališanima, a kako je sama nedavno rekla, najradije provode vrijeme na otvorenom.

HRT-ovka je objasnila da djecu svaki dan izvodi u šetnju, tvrdeći da je to uz dodatke prehrani najbolje što svojoj obitelji može pružiti za imunitet.

Doris Pinčić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL