IZNENADILI I GLEDATELJE

Voditelji emisije RTL Danas simboličnom su gestom poslali podršku Ukrajini

25.02.2022 u 13:55

Bionic
Reading

Jelena Pajić i Ivan Vrdoljak jedini su voditelji koji su i odabirom svoje odjeće, vodeći informativnu emisiju, poslali podršku Ukrajini, nakon ruske invazije

'U Kijevu je bila i naša ekipa, Leona Šiljeg i Ivan Borojević, za koje smo strahovali. I ovo je bio naš način da svima njima damo podršku i pokažemo da smo uz njih', izjavila je glavna urednica Informativnog programa RTL Hrvatske Željka Marijanović na upit Večernjeg lista o odjeći u kojoj su se vodeći RTL Danas pojavili Jelena Pajić i Ivan Vrdoljak.

Naime, jedino je ekipa RTL-a malom i simboličnom gestom pokazali solidarnost s ukrajinskim narodom, dok se s HTV-a i Nove TV toga nisu sjetili.

  • +2
Jelena Pajić Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Jelena Pajić i Ivan Vrdoljak bili su odjeveni u tamne sakoe, a pojedini su detalji bili u bojama ukrajinske zastave. Jelena Pajić ispod tamnoplavog sakoa imala je košulju žute boje, dok je Vrdoljak, uz isto tako tamnoplavi sako, odjenuo bijelu košulju i kravatu s decentnim uzorkom napravljenim od plavih i žutih prugica.

Kako je rekla urednica Željka Marijanović, time su poslali poruku solidarnosti ljudima u Ukrajini, ali i svojim kolegama dopisnicima iz Ukrajine.