nagradnjače

Vodimo vas na live koncert elektro senzacije Gus Gus na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku!

28.07.2017 u 10:43

Bionic
Reading

Kolovoz u Šibeniku obilježit će nastup jedne od najpopularnijih electro skupina na svijetu. Atraktivnu lokaciju Tvrđave Sv. Mihovila, 5. kolovoza ispunit će zvukovi dobro poznatih uspješnica islandske skupine Gus Gus

Na najljepšu pozornicu Jadrana stiže elektro senzacija s Islanda Gus Gus, a nakon live koncerta goste će svojim DJ setom rasplesati poznati američki producent Kevin Yost kojeg nazivaju maestrom deep house žanra.

Gus Gus bend je nastao 1995.godine na Islandu isprva kao umjetnički kolektiv. U 25 godina karijere izdali su 9 studijskih albuma od kojih je najveći komercijalni uspjeh polučio 'Arabian Horse' iz 2011. godine. Surađivali su s nekima od najpoznatijih imena electro i pop scene poput Bjork, Roisin Murphy, Depeche Mode i Sigur Ros. Nastupali su na najpoznatijim svjetskim festivalima, a u Hrvatskoj smo ih imali prilike slušati u Rijeci i Zagrebu.

Gus Gus - Arabian Horse

Kevin Yost je Dj-ing otkrio u 11-oj godini života proučavajući mikseve internacionalnih Dj-eva. Tijekom idućih nekoliko godina sustavno je gradio svoj deep jazz house style izričaj po kojem je danas svjetski poznat. Kevin stoji iza kultnog albuma 'One Starry Night' koji je na tržište izašao 1998. godine, a koji se i danas smatra klasikom house glazbe. Sa stotinjak izdanih singlova, 8 albuma i bezbroj mixeva uživa reputaciju kao jedan od najkreativnijih glazbenika današnjice. Poznat je po puštanju originalnih muzičkih setova po sistemu 'Live & Improvised' te je radi toga njegov svaki nastup drugačije iskustvo za obožavatelje. Po vlastitim riječima nastup u Šibeniku ga iznimno veseli jer je već godinama veliki obožavatelj grupe Gus Gus, a posebna mu je želja upoznati ljepote Šibenika i doživjeti atmosferu šibenske tvrđave kao jedne od najatraktivnijih lokacija za nastup u Europi.

KEVIN YOST presents KEEP IT DEEP VOLUME 1

Collage je novi projekt na hrvatskoj glazbenoj sceni koji za cilj ima organizaciju glazbenih evenata na specijalnim lokacijama. Koncept se zasniva na kombinaciji live koncerata i aftershow nastupa eminentnih svjetskih DJ-a. Stoga nipošto ne propusti elektro senzaciju s aftershowom na Tvrđavi sv. Mihovila, 05. Kolovoza od 21:00h!

Ulaznice se mogu kupiti u City Pointu šibenskih tvrđava (don Krste Stošića 1), na blagajnama šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone, u sustavu Entrio www.entrio.hr preko sustava www.croatia-tickets.com. Cijena ulaznice iznosi 220 kn!

Odgovorite na pitanja i osvojite (3x2) ulaznice za koncert Gus Gus na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Dobitnici su Ivan Putar, Martina Lazić i Josip Malenica.