vjenčanje godine

Vjenčanje po ukusu Sofie Richie: Raskošno slavlje koje ne prelazi u kič

25.04.2023 u 08:27

Bionic
Reading

Mlada Sofia Richie ovog se vikenda udala za 30-godišnjeg Elliota Graingea. Njihovo trodnevno svadbeno slavlje na jugu Francuske okupilo je brojna poznata imena, a uzvanici će vjenčanje pamtiti po iznimno stylish outfitima mladenke i raskošnoj zabavi

Trodnevno slavlje povodom vjenčanja Sofie Richie i Elliota Graingea ovih je dana u apsolutnom fokusu - što modno, što zbog zanimljivog popisa okupljenih. Mladenka Sofia često je hvaljena zbog izuzetnog modnog ukusa, a ovaj je put pokazala da svoj talent može iskoristiti i pri organizaciji svadbene svečanosti. Slavilo se sva tri dana, a mladenci su blistali u svakom trenutku.

Iako prije možda niste ni čuli za Sofiju i Elliota, njihovo vjenčanje u Francuskoj oduševit će vas ako ste ljubitelji raskošnih vjenčanja koja odišu nečim modernim, a romantičnim i posebnim.

Sofia Richie i Elliot Grainge zaručili su se u travnju 2022. godine, a poznati glazbenik Lionel Richie odmah je odobrio izbor svoje najmlađe kćeri rekavši kako poznaje Graingeovu obitelj te kako je riječ o iznimno dobrom odabiru.

Čak tri posebne haljine

S obzirom da je slavlje trajalo čak tri dana, mladenka je servirala čak tri kreacije - po jednu haljinu za svaki veliki događaj povodom vjenčanja: probnu večeru, ceremoniju i after-party. Vjerna dobrom stilu, njezin je izbor pao na Chanel.

Prvi styling koji je mladenka odjenula bio je onaj za probnu večeru. Te večeri zasjala je odjenuvši haljinu ukrašenu perlama, visokim ovratnikom te dugim rukavima, a veselo je istaknula da se osjeća kao princeza.

  • +4
Vjenčanica Sofie Richie Izvor: Profimedia / Autor: POTHON-Mavila / The Photo One / Profimedia

'Mogu plesati i mogu se kretati. Volim to! To je tradicionalni Chanel. Jest ću pizzu i krumpiriće u ovoj haljini. Molite se za ovu haljinu. Moja životna misija bit će osigurati da joj se ništa ne dogodi', rekla je Sofia komentirajući haljinu koju je odjenula za after-party.

Kratka bijela haljina ukrašena Chanelovom ikonskom kamelijom s prednje strane oduševila je 24-godišnju mladenku kojoj je ova haljina bila pravo ostvarenje svih snova.

Ipak, zvijezda svadbenog slavlja bila je haljina koju je nosila na ceremoniji. Vjenčanica s ukrštenim dekolteom inspirirana je Chanelovom kolekcijom za jesen 2023, a mladenka se našalila kako će biti jako tužna ako Elliot ne zaplače kad ju vidi. Pozornost je posvetila i detaljima pa je tako 'nešto plavo' uklopila u veo na personalizirani dio njihovih inicijala.

  • +6
Vjenčanje Sofie Richie Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Uvijek sam imala viziju velike princeza haljine, ali s godinama sam shvatila sam da želim nešto malo jednostavnije. Možda 'jednostavno' nije prava riječ jer moja haljina definitivno nije jednostavna!', rekla je mladenka za Vogue.

Okupili su se poznati gosti

Uz zvučna imena očeva mladenke i mladoženje, nije ni čudo da je ova trodnevna zabava u Francuskoj okupila brojne face iz svijeta poznatih i slavnih.

Mladenku je do oltara dopratio poznati otac Lionel Richie, a sestra Nicole Richie pomagala joj je pri odijevanju što je bilo vrlo emotivno objema. Nicole je tom prilikom objavila i fotografiju poručivši sestri da ju voli više od ičega.

  • +2
Cameron Diaz i Benji Madden s Raddix Izvor: Profimedia / Autor: POTHON-Mavila / The Photo One / Profimedia

Među uzvanicima našli su se Paris Hilton i Carter Reum, princeza Maria-Olympia od Grčke, a najveću pozornost privukla je Cameron Diaz te njezin suprug Benji. Oni su u Francusku doputovali s kćerkicom, a trogodišnja Raddix zabavljala je sve okupljene.

Sofia Richie uoči vjenčanja Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress / MEGA / The Mega Agency / Profimedia