prelijepa mladenka

Elegancija i jednostavnost: Evo u kakvoj vjenčanici je blistala kći Lionela Richieja

23.04.2023 u 18:20

Bionic
Reading

Kćer poznatog američkog glazbenika, udala se ovog vikenda u luksuznom francuskom hotelu du Cap-Eden-Rov za pet godina starijeg britanskog producenta Elliota Graingea. Sofija Richie

Točno godinu dana nakon prosidbe i romantičnih zaruka, sve je bilo spremno za vjenčanje godine na Azurnoj obali. Najmlađa kći 73-godišnje glazbene legende iz njegovog drugog braka s bivšom plesačicom i modnom dizajnericom Dianom Alexander, Sofia Richie za svoj veliki dan odabrala je haute couture haljinu ukrašenu bijelim perlicama, dok je hodala do oltara s tatom Lionelom Richiejem pod ruku.

Bila je to jedna od ukupne tri Chanelove haljine koje je nosila tijekom vikenda. Mladoženja, Elliot Grainge je stigao u crnom smokingu i leptir mašni.

'Haljina je magična. Iskreno, mislim da će se Elliotu svidjeti. Ako ne bude plakao, bit ću jako tužna, našalila se Sofia za Vogue uoči svog velikog dana.

  • +4
Vjenčanica Sofie Richie Izvor: Profimedia / Autor: POTHON-Mavila / The Photo One / Profimedia

Mladenka je blisko surađivala s kreativnom direktoricom Chanela, Virginie Viard kako bi stvorila vjenčanicu svojih snova. 'Uvijek sam maštala o raskošnoj haljini kao za princezu, ali kako sam bila starija, shvatila sam da želim nešto malo jednostavnije', objasnila je Sofia.

'Mogu plesati i slobodno kretati se', također je Sofia rekla za Vogue o svom svadbenom izgledu za prijem. 'Volim tradicionalni Chanel. Jest ću pizzu i krumpiriće u ovoj haljini', istaknula je 24-godišnja manekenka koja je i šminku prilagodila vjenčanici - odlučila se također za jednostavno i elegantno. 'Šminku za cijeli vikend održavam jako jednostavnom. Želim da je bezvremenska. Ne želim se osvrnuti unatrag za 20 godina i biti zgrožena', objasnila je Sofia koja se zaručila se za 30-godišnjeg sina predsjednika Uprave Universal Music Grupe, nakon godinu dana veze.

Za zabavu nakon vjenčanja odabrala je kratku bijelu haljinu s cvijetom kamelije na prednjoj strani, kako je prethodno otkrila.

Vjenčanje godine na Azurnoj obali

Mladenka je blistala od sreće: Pogledajte tko je od slavnih bio na vjenčanju Sofie Richie

Pogledaj galeriju

'Mogu plesati i kretati se u njoj. Volim tradicionalni Chanelova. Jest ću pizzu i krumpiriće u njoj. Bit će moja životna misija osigurati da joj se ništa ne dogodi, našalila se Sofia. Dan ranije par je priredio raskošan prijem u hotelu s pet zvjezdica koji se nalazi na jugu Francuske, a uoči ssamog čina vjenčanja, Sofia je prešla na judaizam.

Podsjetimo, prije Elliota tri godine je bila u vezi sa Scottom Disickom, bivšim partnerom Kourtney Kardashian, s kojom je dobio troje djece.