ZASJENILA I MLADENKU

Kći Cameron Diaz bila je glavna zvijezda glamuroznog vjenčanja u Francuskoj

24.04.2023 u 14:13

  • +2

Cameron Diaz i Benji Madden s Raddix

Izvor: Profimedia / Autor: POTHON-Mavila / The Photo One / Profimedia

Bionic
Reading

Trogodišnja Raddix, kći Cameron Diaz i Benji Maddena, zabavljala je sve okupljene na vjenčanju koje je ovog vikenda održano na jugu Francuske, a na kojem su svoju vezu ozakonili Sofia Richie i Elliot Grainge

O vjenčanju Sofije Richie i Elliot Graingea, koji su svoje sudbonosno da izrekli u veličanstvenom hotelu Cap-Eden-Roc u Antibesu, na francuskoj rivijeri, pričati će se još danima.

Godinu dana nakon zaruka, 24-godišnja kći Lionela Richieja i 29-godišnji osnivač diskografske kuće 10K Projects na vječnu su se ljubav zakleli na Azurnoj obali, a cijeli događaj oduševio je i jednu od najmlađih uzvanica na vjenčanju.

Sofia Richie uoči vjenčanja Izvor: Profimedia / Autor: EliotPress / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Uistinu pregršt slavnih faca, među kojima su bili Paris Hilton i Carter Reum, kći princa Pavlosa od Grčke i Marie-Chantal Miller, princeza Maria-Olympia od Grčke, ali i mladenkina sestra Nicole Richie sa suprugom Joelom Maddenom dobro su se provodili, ali i pomno pratili svaki pokret trogodišnje Raddix koja je zabavljala sve.

Vjenčanje godine na Azurnoj obali

Mladenka je blistala od sreće: Pogledajte tko je od slavnih bio na vjenčanju Sofie Richie

Pogledaj galeriju

Riječ je o kćerkici Cameron Diaz i njezinog supruga Benjija Maddena koju su paparazzi usnimili dok se, držeći za ruku slavne roditelje, spuštala niz bajkovite stepenica hotela, u kojem je održano vjenčanje.

  • +4
Vjenčanica Sofie Richie Izvor: Profimedia / Autor: POTHON-Mavila / The Photo One / Profimedia

I dok su Cameron i Madden bili elegantni u crnom, Raddix je bila, baš poput svojih vršnjakinja, poput malene princeze odjevena u ružičastu haljinicu s mašnicama, ali da ima svoj stav, ali i modni izričaj, pokazala je čizmama u kaubojskom stilu.