veliki uspjeh

Vitomira Lončar uživa u životu u Kini, a ondje osvaja i važna priznanja

24.05.2023 u 10:54

Bionic
Reading

Mnogima je već poznato da je glumica, doktorica znanosti i osnivačica kazališta Mala scena prije šest godina odselila iz Hrvatske. Svoju životnu oazu pronašla je u najmnogoljudnijoj zemlji svijeta gdje radi na sveučilištu, uči kineski, a svaki slobodni trenutak sa suprugom koristi za nova iskustva i putovanja. Posljednjih godina svoje misli i znanja dijeli i s publikom

Već dulje vrijeme na Instagramu postoji profil Vestallls kojeg zajedno vode Vitomira Lončar i njezina kćer Buga Marija Šimić. Riječ je o platformi za mlade izvođače s tečajem koji im pomaže naučiti kako producirati vlastite projekte, a koja će ih voditi od ideje do realizacije projekta uz video primjere u svakoj fazi.

Ondje je osvanula vijest kako je Vitomira dobila nagradu za najutjecajniju osobu 2022. godine na Sveučilištu u Xi’an-u i nagradu za najbolju kolumnu/seriju u 2022. godini za svoj 'Time for change' - kratka videa o promjeni.

Više puta do sada je izjavila kako se u Kini se osjeća sigurno kako se nikada i nigdje nije osjećala. Na poslu ima uvjete o kakvima je u Hrvatskoj samo mogla sanjati. Ondje joj se, priznala je, pružila mogućnost da radi ono što najbolje zna, ali i zato što se tamo njezina stručnost, znanje i iskustvo itekako cijen'Prije Kine imala sam najteže razdoblje u životu i nisam vidjela izlaz. A onda je došlo najljepše razdoblje života, o kojem nisam mogla ni sanjati! Tko je to mogao predvidjeti? Život je čudo', rekla je ranije za tportal.

  • +6
Vitomira Lončar Izvor: Wikimedia Commons / Autor: Privatni album