U NALETU STRASTI

Više se ne skrivaju: Kći Cindy Crawford i slavni komičar nisu mogli skinuti ruke jedno s drugog

24.11.2019 u 09:07

Bionic
Reading

Nakon što su viđeni kako zajedno napuštaju jedan restoran u Malibuu, glasine o ljubavnoj vezi između 25-godišnjeg komičara Petea Davidsona i jedne od najuspješnijih manekenki današnjice, 18-godišnje Kaie Gerber, su se obistinile. U početku su zbog straha od paparazza javna mjesta izbjegavali što su češće mogli, no čini se kako im je dojadilo skrivati se

Pete Davidson i Kaia Gerber otputovali su u Miami, gdje su ih paparazzi snimili kako odmaraju uz bazen jednog hotela. Da su zaljubljeni preko ušiju vidjelo se iz aviona. Zvijezda showa 'The Saturday Night Live' i kći nekadašnjeg supermodela Cindy Crawford nisu skidali ruke jedno s drugog.

Red smijanja, red zagrljaja, red poljubaca pa opet ispočetka - prizor je to koji su uhvatili paparazzi. Ovo je ujedno i prvi put da su manekenka i komičar uhvaćeni kako izmijenjuju nježnosti.

  • +10
Pete Davidson i Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šuškanja o njihovoj vezi bila su sve glasnija kada je par viđen zajedno na ručku u New Yorku, no svoju intimu komičar i mlađahna manekenka pokušali su što duže zadržati za sebe, rekavši kako su njih dvoje samo prijatelji.

Nakon toga viđeni su još nekoliko puta u New Yorku, a posljednji put prije nekoliko dana kada su viđeni u izlasku kada ih je kamera 'uhvatila' kako se drže za ruke. Kaia se tada ponosno pokazala pred okupljenim kamerama, dok se Pete sramežljivo skrivao i pokrivao lice od fotografa.

Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: WWD / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Moja ljubavna tajna je što kada sam s nekim u vezi, tretiram tu osobu poput princeze. Iznimno se trudim, ugađam joj jer mislim da je to ispravno. Zar nije to logično? Da osobu s kojom ste, učinite posebnom', otkrio je Davidson nedavno svoju tajnu zavođenja.

Inače, Davidson je prije mlađahne manekenke ljubio brojne slavne ljepotice, uključujući pjevačicu Arianu Grande i 20 godina stariju glumicu Kate Beckinsale.