PRONAŠAO SREĆU

Više od prijateljstva: Brad Pitt pao na šarm lijepe umjetnice

06.04.2018 u 10:10

Bionic
Reading

Nakon posljednjih medijskih napisa, svi se nadaju kako je slavni glumac napokon pronašao svoju sreću. Nakon mnogobrojnih glumica, koje su se godinama vezivale uz njega, Brada Pitta ovoga je puta očarala umjetnica i profesorica na čuvenom fakultetu MIT, Neri Oxman

Ona je umjetnica i profesorica na čuvenom fakultetu Massachusetts Institute of Technology (MIT), ima 42 godine i porijeklom je Izraelka, a ime joj je Neri Oxman. Upravo ona, prema pisanjima američkih medija, nova je odabranica holivudskog ljepotana Brada Pitta. Kako je prvi donio Page Six, 54-godišnji glumac očaran je lijepom Neri Oxman, a sve je počelo sasvim slučajno.

  • +10
Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, upravo nju su mu preporučili poznanici kada se, nakon razvoda, odlučio posvetiti svojoj davnoj ljubavi - izradi skulptura. Iako su isprva surađivali isključivo poslovno, shvatili su kako imaju jednaku strast za arhitekturu i umjetnost i upravo su tada 'kliknuli'.

'Njihovo prijateljstvo još uvijek nije preraslo u romansu, jer su oboje izrazito oprezni, no, s druge strane, više je od poslovnog prijateljstva, a Brad je itekako zainteresiran da provede čim više vremena u društvu Neri, koja ga fascinira', otkrio je izvor blizak glumcu za medije.

Neri Oxman iza sebe ima brak s argentinskim skladateljem Osvaldom Golijovim, a njezini umjetnički radovi izlagani su u MoMA-i, pariškom centru Georges Pompidou, bečkom Muzeju primjenjenih umjetnosti te Muzeju likovne umjetnosti i u Muzeju znanosti u Bostonu.