Garrett Hedlund

Nova veza na pomolu: Angelina očarana 33-godišnjim glumcem koji nalikuje Bradu Pittu

16.03.2018 u 18:08

Bionic
Reading

Devet godina mlađi glumac Garrett Hedlund 'zapeo je za oko' Angelini Jolie. Iako su surađivali 2014. godine na filmu 'Unbroken', tek su nedavno 'kliknuli', te navodno već neko vrijeme izmjenjuju poruke i mailove i dogovaraju večeru

Sve su glasnija šuškanja kako je, nakon razvoda od Brada Pitta, 42-godišnja Angelina Jolie napokon krenula dalje. Nakon što se njezino ime povezivalo s bogatim britanskim poduzetnikom, zatim redateljem iz Kambodže, ali i oženjenim Chrisom Hemsworthom, najnoviji muškarac na njezinoj listi mlađahni je glumac Garrett Hedlund.

Naravno, i u ovom su slučaju izvori bliski paru medijima otkrili kako Angelina i 33-godišnji glumac već neko vrijeme izmjenjuju poruke i mailove te dogovaraju izlazak na večeru.

Hedlund iza sebe ima vezu s glumicom Kirsten Dunst, a Angelinu je upoznao 2014. godine na setu filma 'Unbroken'. Ona mu se, kao glumica, svidjela i prije toga, te ju je sam nazvao i zatražio da zajedno glume u 'Unbrokenu'.

'Nazvao sam je kada sam pročitao da se priprema film o Louisu Zamperiniju i da će ga ona režirati. Bilo je predobro da bi bilo istinito. Rekao sam joj: 'Ja sam najveći obožavatelj tog čovjeka i njegove priče. Bit ću vaš potrčko, što god treba, samo da budem tamo', rekao je nedugo nakon premijere 2014. godine Garrett Hedlund.

  • +34
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Čini se da je njegova priča i poziv upućen slavnoj glumici osvojila Angelinu, budući da mu je na kraju dala priliku. Navodno je na setu bila očarana njime, osobito jer ju je fizički neodoljivo podsjećao na Brada Pitta, s kojim je glumio u filmu 'Troja' iz 2004. godine.