još uvijek voli tetovaže

Više nije tajna: Victoria Beckham otkrila zašto je uklonila tetovažu s inicijalima supruga

14.10.2022 u 16:00

Bionic
Reading

Iako je cijelo tijelo Davida Beckhama prekriveno tetovažama, s Victorijinog tijela nedavno su tetovaže uklonjene. S obzirom da je tetovaža na ruci posvećena suprugu, nametnulo se pitanje o bračnim problemima. Victoria je sve demantirala i otkrila pravi razlog uklanjanja tetovaže

Nakon što su u medijima pokrenuta šuškanja o bračnim problemima Beckhamovih, Victoria je demantirala ikakav nesklad. Sve je krenulo nakon što su obožavatelji uočili da je s Victorijine ruke nestala tetovaža s inicijalima Davida Beckhama.

'Samo nije izgledalo lijepo. Ne znači ništa više od toga.' rekla je Victoria i otklonila sumnje na probleme u odnosu s Davidom.

Victoria se podvrgnula uklanjanju tetovaža jer je boja s vremenom izblijedila. Ipak, to ne znači da Victoria više ne voli tetovaže. Kako ih ne bi voljela kad je cijelo tijelo njezinog supruga prekriveno različitim natpisima i simbolima? Nadodala je kako i David i djeca imaju neke prekrasne tetovaže, no da njene više nisu bile kao prvog dana.

  • +5
Obitelj Beckham u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia

Također, komentirala je i brak Brooklyna i Nicole Peltz, s kojom je donedavno bila u lošim odnosima.

'Mislim da nikada ne možete ponuditi pravi savjet. Djeca moraju sama dolaziti do zaključaka, ali morate biti tu, a mi smo vrlo bliski.' rekla je majka Victoria.

Koliko joj obitelj znači pokazala je i emotivnom gestom na Tjednu mode u Parizu. 'Planirala sam izaći, imati sjajnu sliku na kraju revije, ali vidjela sam svog muža, vidjela sam svoju djecu, vidjela sam svoje roditelje i postala sam vrlo emotivna jer je to bio takav trenutak.' objasnila je.