malo intime

David Beckham se javio iz kreveta s Victorijom, a čini se da se dosađuje

04.10.2022 u 14:42

Bionic
Reading

Prije nekoliko godina Victoria Beckham je otkrila intimne detalje iz njihova njihovog života te kako svog supruga zove u krevetu, sad je on pokazao njihove trenutke pred spavanje

I dok se David Beckham očito dosađuje i lupa selfije u krevetu, bivša pjevačica, a trenutno dizajnerica na drugom kraju kreveta čita knjigu. Slavni nogometaš je zapravo komentirao njezinu novu lampicu za čitanje i napomenuo kako u toj sobi nema drugog svjetla sugerirajući kako Victorijina lampica baca puno svjetla.

Victorija je ranije za magazin Allure otkrila da s Davidom 'svake noći ide u krevet, ali da ne idu idu samo spavati' te da je ponosna što ona i David imaju odličan seksualni život. I dok on spava gol, ona nosi pidžamu, a da bi lakše utonula u san ona drži kristale u ruci te nastoji i redovito meditirati kako bi svome tijelu vratila prirodni mir.

Podsjetimo, par je zajedno od 1998. godine, a u međuvremenu su dobili i četvero djece: Brooklyna, Romea, Cruza i kćerkicu Harper. Victoria je svojedobno rekla da se ne brine oko njihovog seksualnog života i nahvalila svog dragog. 'Očito nevjerojatno dobro izgleda, no David je divan muž i fantastičan otac, svima nam je inspiracija. Marljiv je. Sretna sam što ga imam za svoju srodnu dušu', naglasila je..

  • +3
Victoria Beckham, David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: NIGHTVISION / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia