TRUDNOĆA JOJ GODI

Više ga ne krije: Iva Šulentić trudnički trbuščić naglasila velikom mašnom

29.04.2023 u 09:11

Bionic
Reading

Iako joj je trbuščić sve veći, voditeljica Iva Šulentić nimalo ne usporava. Dapače, odrađuje sve gaže kao da i nije trudna, pa se tako sinoć pojavila i na dodjeli ovogodišnjih Porina

Na samom početku veljače voditeljica Iva Šulentić nemalo je iznenadila televizijske gledatelje objavivši u emisiji uživo kako je trudna. Budući da svoj privatni život odavno čuva od znatiželjne javnosti, taj je istup ostavio sve bez riječi, no takvo što nije mogla prešutiti, svjesna da će joj iz dana u dan trbuščić biti sve veći.

Isprva je vješto odjevnim kombinacijama skrivala trbuh, no sinoć je, na dodjeli ovogodišnjih Porina, napravila nešto posve neočekivano. Voditeljica je odabrala šljokičastu haljinu mini dužine, a ispod grudi zavezala je veliku mašnu, naglasivši time svoj trudnički trbuščić.

Trudnoća joj uistinu godi i divno joj pristaje, a do kada će Iva raditi i voditi događanja i emisiju, za sada nije poznato. No, ono što je jasno da u svemu ima veliku podršku svojih kolega, ali i partnera Brune Šunjića, s kojim i čeka svoje prvo dijete.

crveni tepih

Glamurozni stajlinzi: Pogledajte tko je sve stigao na 30. dodjelu Porina

Pogledaj galeriju

Uskoro 40-godišnjakinja, Iva je nešto više od godinu dana u sretnoj vezi sa sistem inženjerom iz Zagreba koji ima bogato iskustvo rada u industriji informacijske tehnologije i usluga.

Kako je navedeno na njegovom profilu na LinkedInu, Bruno je istaknuti stručnjak za informacijsku tehnologiju s diplomom prvostupnika iz računalnog inženjerstva usmjeren na sustave visoke dostupnosti i softverski definirane podatkovne centre.