hit destinacija

Vis je novi Hvar: Nema tko ovog ljeta nije posjetio naš najudaljeniji otok

23.07.2020 u 06:53

Bionic
Reading

Ljeto je u punom jeku, neki već uvelike uživaju u suncu i moru, a sudeći prema pogledu na društvene mreže, jedan od najudaljenijih otoka Jadrana ove godine vrvi od slavnih lica. I dok je prije Hvar bio taj na kojem su se stalno mogli susretati poznati, čini se da je to sad postao Vis. Neki ondje dolaze godinama, a ima i onih koji su ga posjetili prvi put

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i njemačkog Hoffenheima Andrej Kramarić sa svojom djevojkom Mijom Ćurković ljetuje na Jadranu a ovih dana pohvalio se na društvenim mrežama fotografijama s Visa. Svoju dragu odveo je i u Modru špilju na Biševu.

View this post on Instagram

Flying jump 😅

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Ondje s obitelji boravi još jedan hrvatski reprezentativac. Riječ je o Ivanu Perišiću čija je supruga Josipa objavila više fotografija njihove idile.

View this post on Instagram

Meni najdrazi otok Vis ❤️

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@joop8) on

Na biseru splitskog arhipelaga i jednom od naših najčarobnijih otoka već neko vrijeme sa sinom i suprugom boravi Ana Maras Harmander. Poznata Splićanka ondje je dolazila i prethodnih ljeta.

Kod Ane Maras Harmander je s kćeri Lenom ove godine boravila Jelena Veljača. Ondje su se družile s Lukom Nižetićem koji je na Visu godinama domaći.

Pjevaču je Vis godinama oaza mira. Još 2013. godine u uvali Komiže je otvorio gastronomski raj, restoran 'Fabrika'. Kako je Luka svojevremeno izjavio, Vis mu daje osjećaj izoliranosti.

U ljepotama Visa uživao je i Slavko Sobin. On je već ondje 'doma', a najviše gušta na plaži koja je svojevremeno proglašena i najljepšom u Europi - Stiniva.

Na Visu odmara i zagrebačka plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac Navojec sa sinom Grgurom kojeg je dobila u braku s Goranom Navojcem, te voljenim muškarcem, grafičkim dizajnerom Hrvojem Jelinčićem.

Svoju razglednicu s jednog od najljepših dalmatinskih otoka pokazao je i glumac Goran Bogdan.

Nakon Splita i Brača, Ella Dvornik se sa suprugom Charlesom i kćerima zaputila na otok Komižu kako bi posjetila prabaku i pradjeda. Svojim se pratiteljima na Instagramu javila i videom. 'Pozdrav iz Komiže', kratko je napisala uz objavu.

View this post on Instagram

Dosle su posjetit prabaku i pradjeda ❤️

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Nadaleko poznate viške plaže privlače mnoge, a svoje je osvježenje ondje je potražio i naš poznati košarkaš, Dino Rađa kamo se uputio sa članovima svoje obitelji. Vis im je već dugo u srcu kao posebna lokacija te ne kriju koliko su očarani ovim šarmantnim južnodalmatinskim otokom.