NOVI ŽIVOT U DALMACIJI

Vijest o trudnoći Petra Nižetić Mastelić mjesecima je skrivala od javnosti

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 16.03.2021 18:05
  • Objavljeno 16.03.2021 u 18:05
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Poznata Splićanka i nekadašnje omiljeno televizijsko lice potpuno se povukla s društvenih mreža, sa suprugom i sinom napustila je njihov američki dom, preselivši se u selo Brnaze kod Sinja, a gdje posljednjih mjeseci vode miran seoski život daleko od očiju javnosti

Za bivšu televizijsku voditeljicu Petru Nižetić ovo proljeće biti će posebno sretno. Sa suprugom Franom Mastelićem, 39- godišnja Splićanka očekuje svoje drugo dijete, a njihov sin Jozo uskoro će proslaviti svoj drugi rođendan.

Sretnu vijest o dolasku prinove, Petra je sa suprugom podijelila s njihovim najbližim prijateljima i članovima obitelji, a doznaje se kako ju od dolaska prinove čeka svega par dana.

  • +4
  • +1

Petra Nižetić Mastelić

Izvor: Cropix / Autor: Josko Ponos/ CROPIX

Prošle godine par se odlučio oprostiti sa životom u Americi, San Francisco zamijenivši životom u rodnom selu Petrina supruga, Brnazama kod Sinja gdje posljednjih mjeseci uživaju u mirnom seoskom životu daleko od gradske vreve i očiju javnosti.

Bivša hrvatska voditeljica potpuno se povukla s društvenih mreža čiji je bila aktivni član nakon preseljenja u rodno mjesto svoga supruga.