OSEBUJNI UMJETNIK

Vijenci, turbani, tokice, šeširi: Božo Vrećo je otišao korak dalje, zapjevao je s buketom cvijeća na glavi

13.10.2022 u 10:43

Bionic
Reading

'Princ sevdaha' široj javnosti je poznat po glazbi koja budi emocije. Ipak, najviše pažnje među publikom privlači svojim upečatljivim stilom odijevanja. Ne uklapa se u društvene standarde i time se, izjavio je više puta - ponosi. Često iznenadi svojim izborom

Ponesen atmosferom s posljednjeg koncerta Božo Vrećo je opisao: 'Voljeni Maribor i ta dostojanstvena prekrasna uzvišena publika, 5 puta na bis ste nas vratili i to je takva profinjenost slušanja, komplimentiranja, zaista dubok naklon Maribor'. Dodao je i kako ga je dirnuo ga je dugotrajni aplauz i to što je osjetio iskrenu ljubav.

Za taj je nastup odabrao raskošno crveno zlatnoj krinolinu s efektom sjaja, a pjevao je s buketom, odnosno granama s cvijećem na glavi. Zlatne naušnice i crveni ruž upotpunili su tu nesvakidašnju kombinaciju.

'Moj outfit je bio pomno osmišljen kao i svaki put jer sve je prevažno, autentičnost je nešto što prati i glas i viziju vas samih i uvjek sam inspirisan da to bude magično. Jedna draga dama mi je rekla kasnije da je za nju to bila čarobna šuma i bajka, i sigurno je bila u pravu, moja mašta ne poznaje granice i dakako da svijet koji gledam kroz moje oči, uvjek je nadrealan i tako neka i ostane', poručio je glazbenik.

'Stil je nešto s čime se sigurno rodiš, ali je nešto što tijekom vremena kališ, formiraš, mijenjaš, dopunjuješ. Jako se razveselim kad vidim stilski usklađenu osobu. Danas nema puno takvih osoba, nego uzimaju nešto što je najskuplje jer misle da je to in ili trend. Međutim ja ne vjerujem u trendove. Vjerujem u to da ti nešto dobro pristaje ili ne, nešto u čemu se dobro osjećaš, nešto što je možda spoj neobičnosti, nešto što nekoga najbolje opisuje. Zapravo, ta različitost uvijek me privlači i zaintrigira. Uvijek pribjegavam minimalizmu i ženstvenosti kakva je bila početkom prošlog stoljeća, kad je žena imala vrlo izražen struk, lijepu liniju noge, kad nije utonula u tu neku geometriju koja nema ni glave ni repa', izjavio je ranije za Tportal.

  • +3
Božo Vrećo Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX